MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

bcd17 meest2bgelezen2b2bjan - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

Inmiddels gaan we alweer richting het einde van februari ,bizar hoe snel gaat!
Ik vind het zo grappig om te zien dat mijn statistieken zo erg wisselen de laatste tijd. Er zijn echt wat hoogtepunten geweest, maar ook wat dieptepunten omdat er niks online stond die dag (eigen schuld, dikke bult) Maar ondanks dat er door diverse omstandigheden weinig artikels online kwamen  zijn de artikel die wel online stonden heel goed bekeken en gelezen en dat maakt mij dan toch wel heel erg blij. Ik laat je vandaag een paar artikelen zien die super vaak zijn gelezen in de afgelopen tijd! Hierbij mijn meest gelezen artikelen van de afgelopen tijd! Lees je mee?7393d dsc005912b252822529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

ZUMPREMA GALAXY PANDA MAKEUP TASJE + WIN
Op mijn blog deel ik vaak dingen waar ik blij van word en dit leuke make-uptasje van Zumprema is zeker zo’n item. Niet alleen ik werd verrast door Zumprema met zo’n uniek make-uptasje maar ook mocht ik één van jullie blij maken door een winactie waarbij je een make-uptasje naar keuze kon winnen want inmiddels telt de collectie van Zumprema 28 unieke tasjes en stiekem wil je ze allemaal hebben. Ik schreef een uitgebreid artikel over dit galaxy panda make-uptasje en wat mijn ervaringen zijn  met hun make-uptasjes. Benieuwd naar het volledige artikel? Klik hier!

 

9ff48 dsc001852b252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 
I HEART MAKEUP UNICORN HEART BAKED BLUSH
Toen ik hoorde dat er een Unicorn highlighter te koop was moest ik deze wel hebben als make-up liefhebber. De rainbow highlighters zijn helemaal trendy en ik was dan ook heel erg benieuwd naar deze betaalbare variant. Deze highlighter ging met mij mee naar huis en ik kon niet wachten om hem voor het eerst te swatchen. Benieuwd naar mijn mening over deze highlighter? Klik hier voor de review.

 

34296 dsc006842b252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 

TASTEA ENERGY BOOST THEE
Ik heb best een druk leven en vervelen doe ik mij dan ook nooit. Zo’n druk leven kan soms best wel een boel energie van mij vragen. School, stage, huisdieren, huishouden, huiswerk, nog een boel andere dingen die er tussen door komen en natuurlijk ook mijn blog onderhouden. Allemaal dingen waar ik mij dagelijks mee bezig hou maar ook ik heb zo mijn momenten dat het allemaal even wat minder gaat en dat ik soms energie te kort kom voor dingen die ik dan zo graag wilde doen. Ondanks kreeg ik een doosje thee opgestuurd gekregen, dat mij een energieboost zou moeten even. Een kopje koffie of thee naar zo’n drukke dag is altijd een goed idee! Ik testte de thee gewillig uit en in dit artikel vertel ik wat ik ervan vind en of het je geld waard is. Klik hier voor de volledige review.

 

b8de6 essence2bupdate2blente2bzomer2b2017 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 

ESSENCE ASSORTIMENT UPDATE LENTE ZOMER 2017
Net als ik waren jullie ontzettend benieuwd naar het assortiment update lente zomer 2017. In dit artikel liet ik zie welke producten er werden toegevoegd aan het vaste assortiment van Essence. Inmiddels liggen er al een aantal producten uit deze update in het assortiment. Mocht je dit beautynieuws gemist hebben en benieuwd welke producten je de komende tijd kunt verwachten in de schappen? Klik dan hier voor de volledige update van jouw favoriete budgetmerk!

 

Wat was jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd? 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge