DERMASENCE FACE PEELING, CREAM SOFT EN DE CREAM RICH: INTENSIEF VERZORGD HET VOORJAAR IN

unnamed 2 - DERMASENCE FACE PEELING, CREAM SOFT EN DE CREAM RICH: INTENSIEF VERZORGD HET VOORJAAR IN

De lente is om de hoek: de zon laat zich steeds meer zien en onze mutsen en sjaals kunnen weer vaker in de kast blijven liggen. Binnenkort wordt het tijd om afscheid te nemen van onze winterhuid. De DERMASENCE Face Peeling maakt onze gezichtshuid vrij van dode huidcellen en laat het glanzen voor de lente. Vette of droge huid? Na de exfoliatie zorgen DERMASENCE Cream Soft en DERMASENCE Cream Rich ervoor dat onze huid optimaal wordt verzorgd voor de dag. De perfecte verzorging in de overgangsperiode met weinig zonlicht tussen winter en lente. Meer weten? Klik en lees snel verder!

Een gezonde huid is de missie van DERMASENCE
Bij DERMASENCE draait alles om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan bij ons dan ook centraal. Onze medische huidverzorging wordt al 25 jaar lang in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld. DERMASENCE is specialist op gebied van medische huidverzorging en door innovatieve, werkzame stoffen op slimme wijzen met elkaar te combineren bieden we een passende oplossing voor elk huidtype, inclusief de probleemhuid waaronder neurodermitis, rosacea of acne. Ook anti-aging producten ontbreken niet. Het assortiment van DERMASENCE bestaat uit bijna 50 producten die ontwikkeld worden in Münster, Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

unnamed 3 - DERMASENCE FACE PEELING, CREAM SOFT EN DE CREAM RICH: INTENSIEF VERZORGD HET VOORJAAR IN

De DERMASENCE Face Peeling – Zeg maar dag tegen de winterhuid * Inhoud: 50 ml,  €16,90
Wanneer het tijd is om afscheid te nemen van de winterhuid, wordt DERMASENCE Face Peeling gebruikt. De peeling crème bevat geen microplastic, de bolletjes zijn enkel van plantaardige oorsprong. Deze bestaan uit een verharde plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de ricinusplant, of te wel de tropische wonderboom. De natuurlijke mini-helper verwijdert voorzichtig dode en overtollige hoorncellen uit de huid. Comedonen worden ook voorzichtig verwijderd, wat resulteert in een gelijkmatige huidtextuur. Goed verdraagbare substanties verwijderen vuil en oliedeeltjes grondig. Dit is hoe de DERMSENCE Face Peeling effectief werkt tegen een vette en onzuivere huid. Met zachte massagebewegingen stimuleert de ex foliërende crème het natuurlijke vernieuwingsproces van de cellen en de circulatie van een dof uitziende huid. Terwijl panthenol de huid kalmeert, reguleert de combinatie van verschillende oliën de vochtbalans van de huid en ondersteunt de lipidebarrière. Met een optimale pH van 5,0, biedt de exfoliatie een fijnere en meer egale teint.Vaarwel grauwe winterhuid! De zachte DERMASENCE Face Peeling met natuurlijke peelingbolletjes lost dode huidcellen op en geeft de huid een verzorgende teint – vrij van microplastics

Toepassing:
Met ronde bewegingen in masseren op een vochtige huid. Was de fijne bolletjes af met lauw water. Afhankelijk van het huidtype, kan de exfoliatie één of twee keer per week worden gebruikt. In het geval van een acute ontsteking moet men echter zonder de exfoliatie doen.

DERMASENCE Cream Soft - DERMASENCE FACE PEELING, CREAM SOFT EN DE CREAM RICH: INTENSIEF VERZORGD HET VOORJAAR IN

Verduidelijkt en maakt mat – DERMASENCE Cream Soft * Inhoud: 50 ml, €16,60 
Bevrijdt van de winterhuid? Dan is het tijd voor een passende nazorg. De DERMASENCE Cream Soft is een huid verhelderende gelcrème speciaal voor de gemengde en vette huid. Het salicylzuur bevat desinfecterende en hoornvliesverzachtende eigenschappen en verfijnt zo het uiterlijk van de huid. Bisabolol, pantheon, avocado-olie en vitamine E kalmeren en voeden de huid. Dankzij de aangenaam lichte galenische eigenschappen, absorbeert de gelcrème snel, laat het een gematteerde teint achter en is daarom zeer geschikt als basis voor dagcrème en make-up. Verfijnd en maakt mat: de lichte DERMASENCE Cream Soft voorkomt vetten en zuivert de huid met behulp van salicylzuur – de perfecte verzorging voor een gemengde en vette huid.

unnamed 5 - DERMASENCE FACE PEELING, CREAM SOFT EN DE CREAM RICH: INTENSIEF VERZORGD HET VOORJAAR IN

Voor extra vocht: DERMASENCE Cream Rich * Inhoud: 50 ml, €19,30
Als dag verzorging voor een gevoelige, droge huid – en als een nazorg na de peeling – is de DERMASENCE Cream Rich bijzonder geschikt. Het hyaluronzuur bindt het vocht in de bovenste lagen van de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft het een frisse uitstraling. Waardevolle oliën zoals avocado-olie en sheaboter bieden de gevoelige huid een zeer goede bescherming, terwijl pantheon irritatie tegengaat. Vitamine E als radicale vanger verlicht de spanning veroorzaakt door omgevingsinvloeden. Een echte allrounder! Zorgt voor extra vocht. Hyaluronzuur en waardevolle olie zorgen voor een frisse uitstraling en optimale bescherming tegen omgevingsinvloeden bij een gevoelige en droge huid. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 2 maart 2019 / 20:32

    Oh dat klinkt goed allemaal! Ik ken het merk nog helemaal niet. De Light Gel Cream spreekt me het meeste aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge