THINGS THAT MAKE ME HAPPY #4

a41e7 image1 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #4
Hi Loves, Het is weer tijd voor een nieuwe things that make me happy list! Een stukje positiviteit op de maandag, een beter begin van de week kan ik mij niet voorstellen! We zijn al bijna halverwege februari! Na alle drukte en hectiek van de afgelopen twee maanden is het weer eens tijd om stil te staan bij een nieuwe lijst vol toffe dingen die ik heb meegemaakt de afgelopen tijd, of momenten waar ik juist naar uitkijk. Benieuwd? Klik en lees snel verder!
De afgelopen twee maanden waren echt een rollercoaster voor mij en dat viel te merken betreft mijn gezondheid. Ik hoor de laatste tijd vaker van mensen dat ik meer om mezelf moet denken en dat niet alles altijd perfect hoeft. Tja dat is makkelijk praten maar ik ben nu eenmaal een perfectionist in alles wat ik doe en dat gaat soms ver… I know!  Ik kan me enorm druk maken over de kleinste dingen en dan is het wel eens goed om te kijken naar de dingen die je blij en gelukkig maken en dat gaan we vandaag doen!
d7382 dsc067032b252812529 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #4
In de kerstvakantie begin januari begon ik met mijn eigen bullet journal.
In een bullet journal kun je alles opschrijven van je kwijt wil in een boekje. Zou hou ik graag altijd to-do lijstjes bij voor school in een apart boekje en gebruikte ik mijn agenda voor afspraken maar in een bullet journal kun je dus alles kwijt wat je maar wil als het nu afspraken zijn, inspiratielijstjes, al je to do listen het maakt niet uit! En het ziet er niet alleen netjes en georganiseerd uit maar ook door creatief te zijn kun je de leukste creaties erin maken en kun je alles gemakkelijk terug vinden. In het begin twijfelde ik of dit wel voor mij zal werken maar inmiddels kan ik niet meer zonder! Ik vind het heerlijk om er creatief  in bezig te zijn, het zorgt voor rust in mijn hoofd en het is ook nog eens ontspannend en leuk om te doen. Mocht je benieuwd zijn naar mijn creaties, ik deel regelmatig foto’s in mijn Instagramstorie.
Ook ben ik de afgelopen tijd druk geweest met school en stage waardoor ik minder tijd had voor mijn blog. Ondanks het niveau hoger heb ik nog niet echt een zware druk of extra stess ervaart. Ik ben de afgelopen tijd veel bezig geweest met oefenen opdrachten in op stage. Inmiddels heb ik een goede tussenbeoordeling van stage mogen ontvangen en heb ik alle stageopdrachten ingeleverd waarop ik  een goed heb ontvangen. En dat betekend dat mijn examens zijn aangevraagd waar ik de komende tijd mee aan de slag kan!
fa988 dsc066032b252812529 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #4

In januari werd ons gezin opnieuw uitgebreid, Goia kwam bij ons wonen. Goia is een 2,5 jaar oude poes en is net als Brooklyn een Heilige Birmaan. Alexander de verloofde van mijn zus was haar tegen gekomen op Facebook. Goia werd namelijk heel erg geplaagd door haar broer waardoor de eigenaar genoodzaakt was om een gouden mandje voor haar te zoeken omdat het gewoon niet meer ging. Al snel konden we komen kijken en waren we verliefd op deze mooie meid. Inmiddels woont ze al weer paar weekjes bij ons en ze heeft het enorm naar haar zin. Inmiddels wordt de band tussen haar en onze andere katten en honden steeds beter.

668ca dsc067082b252812529 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #4

Januari was een bijzondere maand want ik kocht een nieuwe Iphone namelijk de Iphone SE rosé kleur maar ook een eigen auto. Ik hoor je al denken van ‘huh heb je dan een rijbewijs?’ het antwoord is ‘nee’. Onze andere auto was na 18 jaar trouwe dienst toe aan vervangen en naar algemeen besluit binnen het gezin was de keuze gemaakt om de auto op mijn  naam te zetten. Nu hopen dat ik snel mijn rijbewijs haal zodat ik zelf op pad kan.
En als laatste wil ik even zeggen dat ik blij ben met mijn blog. Ik beleef nog steeds veel plezier aan het schrijven van artikelen en alles wat daar bij hoort. Ook zie ik een enorme vooruitgang betreft de productfoto’s. Ook ben ik nu echt te vrede over de lay-out van mijn blog. Zoals jullie weten heb ik heel veel geëxperimenteerd met verschillende lay-outs om te kijken wat er voor mij fijn werkte en dat jullie het leukste en fijnste vonden want dat is net zo belangrijk. Ik kan je zeggen dat ik nu echt 100% te vrede ben over hoe mijn blog eruit ziet.  Ik kan eindelijk zeggen dat ik trots ben op mijn blog. Momenteel zie ik niet alleen op sociaal media maar ook op mijn blog een stijgend lijn als het gaat om lezers / volgers. Dat zorgt echt een enorme boost, waardoor ik nog meer uit mezelf en mijn blog wil halen om een nog betere content neer te kunnen zetten.
 Wat maakt jou op dit moment écht blij? 
Volg:
Delen:

42 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 07:47

  Jaaaa diezelfde bullet journal en stiften heb ik ook! Heerlijk hè?

 2. 13 februari 2018 / 07:47

  Jaaaa diezelfde bullet journal en stiften heb ik ook! Heerlijk hè?

 3. 13 februari 2018 / 08:02

  Ik kan vandaag wel erg genieten van de mooie blauwe lucht en het stralende zonnetje!

 4. 13 februari 2018 / 08:02

  Ik kan vandaag wel erg genieten van de mooie blauwe lucht en het stralende zonnetje!

 5. 13 februari 2018 / 08:14

  Ik vond eigenlijk best vrolijk door je blogpost zo op de vroege ochtend. Ik word vooral blij van mijn kinderen.

 6. 13 februari 2018 / 08:14

  Ik vond eigenlijk best vrolijk door je blogpost zo op de vroege ochtend. Ik word vooral blij van mijn kinderen.

 7. 13 februari 2018 / 08:47

  Super leuk dat je aan een Bullet Journal doet!!

 8. 13 februari 2018 / 08:47

  Super leuk dat je aan een Bullet Journal doet!!

 9. 13 februari 2018 / 11:20

  Wat leuk om al deze mooie momenten te lezen! Zelf ben ik vooral heel erg blij met het zoontje van mijn beste vriendin en mijn 6 baby cavia's die hier sinds vrijdag rondlopen.

 10. 13 februari 2018 / 11:20

  Wat leuk om al deze mooie momenten te lezen! Zelf ben ik vooral heel erg blij met het zoontje van mijn beste vriendin en mijn 6 baby cavia's die hier sinds vrijdag rondlopen.

 11. 13 februari 2018 / 12:25

  Ik kan genieten van de zon, blauwe lucht en mijn lieve vriend. Iphone is echt geweldig, zelf ook de Se en zou niet anders willen

 12. 13 februari 2018 / 12:25

  Ik kan genieten van de zon, blauwe lucht en mijn lieve vriend. Iphone is echt geweldig, zelf ook de Se en zou niet anders willen

 13. 13 februari 2018 / 14:40

  Ja het is heel verslavend. Je wil er gewoon in veder blijven gaan. Inmiddels loop ik al veel te ver maar het is ook zooooó leuk! <3

 14. 13 februari 2018 / 14:40

  Ja het is heel verslavend. Je wil er gewoon in veder blijven gaan. Inmiddels loop ik al veel te ver maar het is ook zooooó leuk! <3

 15. 13 februari 2018 / 15:27

  Altijd leuk om een things that make me happy te lezen! Ik ben ook aan een bullet journal begonnen

 16. 13 februari 2018 / 15:27

  Altijd leuk om een things that make me happy te lezen! Ik ben ook aan een bullet journal begonnen

 17. 13 februari 2018 / 19:27

  Daar heb ik vandaag ook heerlijk van genoten samen met mijn stage kinderen. Was echt al een beetje voorjaar.

 18. 13 februari 2018 / 19:27

  Daar heb ik vandaag ook heerlijk van genoten samen met mijn stage kinderen. Was echt al een beetje voorjaar.

 19. 13 februari 2018 / 19:28

  Wat leuk om te horen! Dat kan ik heel goed begrijpen. Zelf heb ik geen kinderen maar ik word ook altijd blij van de stage kinderen.

 20. 13 februari 2018 / 19:28

  Wat leuk om te horen! Dat kan ik heel goed begrijpen. Zelf heb ik geen kinderen maar ik word ook altijd blij van de stage kinderen.

 21. 13 februari 2018 / 21:41

  Ben steeds benieuwder naar BJ'en! Toch maar eens in verdiepen. Ik ben elke dag vrolijk door mijn lieve kleine mannetje !

 22. 13 februari 2018 / 21:41

  Ben steeds benieuwder naar BJ'en! Toch maar eens in verdiepen. Ik ben elke dag vrolijk door mijn lieve kleine mannetje !

 23. 14 februari 2018 / 09:14

  Ik word blij met de spullen. Ik snap dat je heel erg blij bent. Die iphone wil ik ook hebben. Waar heb je die micron pen gekocht?

  http://dhini.nl

 24. 14 februari 2018 / 09:14

  Ik word blij met de spullen. Ik snap dat je heel erg blij bent. Die iphone wil ik ook hebben. Waar heb je die micron pen gekocht?

  http://dhini.nl

 25. 14 februari 2018 / 14:53

  Ontzettend leuke items en wat een lieve kat! Ik word momenteel ontzettend blij van het getrappel van de baby in mijn buik!

 26. 14 februari 2018 / 14:53

  Ontzettend leuke items en wat een lieve kat! Ik word momenteel ontzettend blij van het getrappel van de baby in mijn buik!

 27. 16 februari 2018 / 08:03

  Leuk die bulletje journal. Ik ben er ooit eens aan begonnen, maar het er gewoonweg te weinig tijd voor of ik vergeet het. Echt jammer!

 28. 16 februari 2018 / 08:03

  Leuk die bulletje journal. Ik ben er ooit eens aan begonnen, maar het er gewoonweg te weinig tijd voor of ik vergeet het. Echt jammer!

 29. 18 februari 2018 / 18:17

  Op het moment maakt het mij blij als mijn huis wat langer schoon en opgeruimd is

 30. 18 februari 2018 / 18:17

  Op het moment maakt het mij blij als mijn huis wat langer schoon en opgeruimd is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge