MIJN PLANNEN VOOR DEZE ZOMER

4e1e6 dsc030422b252892529 - MIJN PLANNEN VOOR DEZE ZOMER
Ik heb zomervakantie! Whoeee! Lekker uitslapen, leuke uitjes, genieten van de zon en ik ga in augustus op vakantie. Mijn lijstje voor deze zomer is weer goed gevuld en ga de komende tijd zeker niet stil zitten. Het leek mij leuk om een apart artikel te wijden aan mijn vakantie- en uitstapjes plannen. Benieuwd naar mijn plannen voor deze zomer? Klik en lees gezellig mee!

Outfit foto’s schieten
Een tijdje geleden verscheen mijn eerste OOTD (outfit) post online, die inmiddels onwijs goed bekeken is. Toen ik hem online zette vond ik het best spannend maar hij werd zo positief ontvangen en wil er zeker mee veder gaan en daar deze zomer alle tijd voor nemen om nieuwe foto’s te maken en nieuwe outfits samen te stellen.

Shoppen
Ik vind het altijd heerlijk om in vakanties te gaan shoppen. Even je hoofd leeg maken en genieten van het heerlijke weer en meteen kunnen profiteren van de leukste sales. En ondanks de drukte met school kon ik het niet laten om nieuwe items te kopen de afgelopen tijd waaronder drie nieuwe Mac lipsticks. En naar een middagje goed geshopt te hebben, lekker uitgebreid op een terrasje te gaan zitten midden in de stad met een ijsje.

Naar het pretpark
Het stond al een tijdje op mijn lijstje maar over twee weken ga ik samen met mijn zus, zwager en een vriendin een dagje naar het Pretpark Slagharen. Inmiddels heb ik al heel wat keren het park bezocht maar toch blijft het leuk om er heen te gaan en daar lekker een dagje door te brengen. Dus jullie kunnen zeker een artikel hierover verwachten op mijn blog.

Afspreken met vriendinnen
Ook vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen in de vakantie. Niets is leuker dan tijd door te brengen met vriendinnen buiten school en samen leuke dingen te doen zoals eten, shoppen of iets anders. En iedereen heeft vakantie dus geen schoolstress en genoeg tijd om heerlijk bij te kletsen met elkaar.

Kroatië
Vorige zomer ging ik samen met mijn vader op vakantie naar Londen. Maar deze zomer reis ik samen met hem af naar het mooie Kroatië. Naar veel vaak de brochure doorgebladerd te hebben en alle opties met elkaar besproken te hebben, besloten we tweede kerstdag een reis naar Kroatië te boeken.  Allebei zijn we hier nog nooit geweest maar van kennissen weten we dat we zeker geen spijt gaan krijgen van onze keuzes. Net als vorig jaar gaan we weer met een georganiseerde busreis mee en worden we naar de mooiste plekken gebracht en gaan we diverse excursies maken. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en ga zeker weer heel veel foto’s maken en zal deze uiteraard met jullie delen via een artikel en sociaal media. Het duurt nog even want we vertrekken pas de derde week van augustus maar het is zeker iets moois om naar uit te kijken.

Lekker veel bloggen en fotograferen
Door alle drukte is het de laatste tijd weinig van bloggen gekomen maar deze vakantie ga ik dat helemaal goed maken met jullie en kunnen jullie de komende tijd weer heel veel nieuwe artikelen verwachten. Genoeg tijd dus om de camera uit de kast te pakken en weer lekker aan de slag te gaan met mijn favoriete hobby.

Nieuwe series en films ontdekken
Nu ik vakantie heb is er alle tijd om heerlijke te gaan ontspannen en te genieten van de leukste series en films op Netflix. Inmiddels is mijn lijstje boordevol met series en films die ik nog graag wil kijken dus wie weet kan ik daar deze zomer al heel wat titels van afstrepen van het lijstje. Mocht je nog een leuke serie of film weten, laat het dan zeker even achter in een reactie!

Heel mijn kledingkast leeg halen en opnieuw indelen
Oké, dit is misschien wel het eerste ding waar ik maar aan moet beginnen deze vakantie. Geen smoesjes meer dat ik het te druk heb met school en het dan maar weer uitstel, nee gewoon doen namelijk mijn kledingkast leeghalen en opnieuw indelen. Momenteel ligt er door het hele huis make-up en kleding van mij dus tijd om de boel op te gaan ruimen en daar heb ik nu alle tijd voor.
 
Mijn slaapkamer de grote zomer schoonmaak geven
Naast mijn kledingkast opruimen is het ook wel eens tijd om mijn kamer een goede beurt te geven.
En ja ook hier ligt de vloer bezaait met spullen en kleding dus ook daar is het hoog nodig tijd om alles op te ruimen en de kamer weer een goede schoonmaak beurt te geven zodat alles weer lekker fris en schoon is zodat het weer leefbaar wordt voor iedereen.  

 

Nieuwe schoolspullen inslaan
Al eerder deelde ik het goede nieuws die ik laatst kreeg van mijn coach, dat ik naar de zomervakantie een niveau hoger mag en aan een nieuwe opleiding mag binnen in het tweede leerjaar. Een nieuw schooljaar betekend natuurlijk nieuwe schoolspullen. Een nieuwe agenda, pennen, schriften, potloden, stiften en nog veel meer die allemaal vervangen worden. Heerlijk om aan het begin van een nieuw schooljaar te kunnen beginnen met nieuwe spullen die nog niet uitgedroogd of leeg zijn.

 

Veder met mijn visagiestudie
En ook wil ik in deze vakantie weer meer tijd gaan besteden aan mijn thuisstudie en de draad weer oppakken waar ik gebleven was. Dus dat wordt lekker veel spelen met make-up en nieuwe toffe looks maken en verzinnen.

Werken aan mijn YouTubekanaal
Jullie zien het, ik ga weer veder met het uitwerken van mijn plannen betreft mijn YouTubekanaal. Ook hoop ik deze vakantie video’s te kunnen opnemen en bewerken en mijn kanaal nieuw leven in te blazen. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte betreft de ontwikkelingen en mocht je nog leuke ideeën hebben, mail ze mij gerust of laat ze achter in een reactie hieronder.

Welke plannen heb jij deze zomer?
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 1 juli 2017 / 07:07

    Wat een mooie plannen! Kroatië is een prachtig land! Heel veel plezier alvast.

  2. 1 juli 2017 / 07:07

    Wat een mooie plannen! Kroatië is een prachtig land! Heel veel plezier alvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge