PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #32

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #32

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over wat ik zou doen als ik nog een uur te leven had, wat mijn slechtste gewoonte is en hoe mijn ochtendritueel eruit ziet. Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden? Klik en lees dan snel mee!

3 september 2019: Wat zou je doen als je nog een uur te leven hebt?
Heel veel tijd doorbrengen met mijn huisdieren, vader en zus.

4 september 2019: Wat is verschrikkelijk?
De PABO toetsen!

5 september 2019: Heb je vandaag iemand op zijn vingers getikt?
Nee, dat is niet voorgevallen of nodig geweest.

6 september 2019: Wat is je slechtste gewoonte?
Als er iets spannends gaat gebeuren of iets nieuws kan ik heel erg zenuwachtig zijn. En als ik te zenuwachtig ben kan ik daar echt zo ziek van worden en heb ik mijn eigen lichaam totaal niet meer onder de controle.

7 september 2019: Naar welke mogelijkheden kijk je uit?
Ik kijk heel erg uit naar de mogelijkheden die op mijn pad komen door de opleiding die ik nu afgelopen week ben gaan volgen. Ik ga nog een artikel schrijven over welke studie ik nu doe maar ik moet nog even kijken hoe ik school en bloggen het beste qua tijd kan combineren.

8 september 2019: Wat heb vandaag gedacht?
Ik moet nog het artikel typen voor komende maandag voor mijn blog.

9 september 2019: Wat is je ochtendritueel?

 • Wakker worden
 • Instagram / WhatsApp checken
 • Opstaan en naar de wc gaan
 • Aankleden
 • Huisdieren eten geven en koffie pakken
 • Koffie drinken
 • Haar kammen en doen
 • Make-up doen
 • Tanden poetsen
 • Overige dingen in de schooltas doen zoals eten en drinken
 • Nog een keer naar de wc

En dan pak ik de trein en de bus naar school

 

Wat vind jij echt verschrikkelijk?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge