MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

insta InPixio - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

Good morning! Hoe was jullie week? Vandaag vertel ik jullie graag over mijn afgelopen week. Nu denk je vast van ‘huh, klopt dit wel?’ maar het antwoord daarop is nee. Vorige week ben ik door mijn rug heen gegaan waardoor ik zoveel pijn had ik niet de kracht had om te werken achter mijn laptop. Hierdoor is afgelopen donderdag geen my week in picture online gekomen. Omdat ik het een hele leuke week was wil ik jullie dit artikel niet ontnemen en als nog die week met jullie delen. Twee weken ging ik naar Amsterdam toe voor kennismaking bij een PR bureau, hingen we de toerist uit en ik bestelde en mega groot pakket make-up pakket bij Kruidvat. Kijk je weer gezellig mee?

De week begon voor mij heel erg vroeg want er stond een kennismakingsgesprek bij een pr bureau pr gepland in Amsterdam. Om half zeven ging dan ook de wekker zodat we om kwart voor acht weg konden rijden van huis omdat het toch meer dan 2 uur rijden is. Het gesprek verliep heel goed en na het bewonderen van veel mooie merken /producten besloten we door te rijden naar Volendam om daar de toerist uit te hangen. Aangezien we niet in vaak in deze buurt komen en we voor de rest toch geen plannen hadden leek dit ons wel een leuk idee. Uiteindelijk stopte we in Marken omdat het vakantie was leek het ons achteraf toch geen goed idee om naar een plaats te gaan waar onwijs veel toeristen zijn en Marken heeft de zelfde uitstraling en sfeer dus dat leek ons een beter idee. Na een uur rond gelopen te hebben  begon het opeens heel erg hard te regenen. Twee keer raden wie er geen jas mee had…  We besloten ergens te gaan schuilen maar aangezien we al nat waren geregend zijn we maar door gelopen en gelukkig werd het daarna werd het al weer droog. We besloten op de terug weg nog even langs een souvenirwinkel te gaan. Daar heb ik voor mezelf een gouden ketting gekocht met een olifantje eraan met een klein hartje erin met een Delfblauw molententje erin. Daarna besloten we terug te gaan naar de auto en reden we naar een klein supermarktje om wat eten en drinken te halen want inmiddels was het ’s middags. Na wat inkoopjes besloten we terug te gaan naar huis omdat we best nog wel een lange reis te gaan hadden. Voor de rest van de dag hebben we vrij weinig gedaan.

Dinsdag was een rustig dagje, ben voornamelijk bezig geweest met het schrijven van verschillende blogartikelen en er kwam nog twee pr pakketjes binnen. Eén van het merk L.O.V met allemaal nieuwe producten uit de update collectie en een pakketje met een Biodermal product erin waarover ik jullie binnenkort meer ga vertellen op mijn blog.

Woensdag heb ik heerlijk uit kunnen slapen. Daarna heb ik geholpen met boodschappen doen en besloten we nog even te gaan kijken bij de JYSK naar een witte salon tafel. Al snel kwam ik daar de tafel tegen die ik in gedachte had. Na thuiskomst ben ik meteen gaan meten of hij ook boven op mijn slaapkamer kon staan. Deze tafel zou dan de kleine witte tafel vervangen waar ik nu mijn blogfoto’s op maak. Na het opmeten en het eten besloten we terug te gaan en heb ik de tafel laten reserveren.

’s Middags kwam eindelijk mijn bestelling binnen van Kruidvat. Al weken liep ik de Trekpleister en Kruidvat in om te kijken of de nieuwe producten van Essence te koop waren maar helaas, dus ik besloot de producten maar online te bestellen dus je kunt wel nagaan hoe blij ik was toen de postbode aan de deur stond met het grote pakket. Daarna heb ik een unboxing geplaatst op mijn Instagram van het grote make-up pakket. ’s Avonds besloten we bij de McDonalds te gaan eten en bestelde ik maar liefst 20 kipnuggets hihi. Naar het eten zijn we naar de Oldemeijer gegaan en hebben daar nog meer dan een uur door gebracht en aan het water gezeten.

Donderdag heb ik heel erg weinig gedaan naast alleen maar winkelen hahah. Het enige wat minder leuk was is dat ik er achter kwam dat na een update mijn hele computeraccount weg was waar ik altijd op blog. Gelukkig had ik net dat vorige weekend een externe harde schijf gekocht en alle foto’s en bestanden daarop over gezet anders was ik echt alles kwijt geweest dus gelukkig viel de schade nu mee maar ik baalde er wel ontzettend van omdat ik alles opnieuw erop kon zetten.

Vrijdagmorgen staat altijd in het teken van het huishouden want ja dat gaat ook gewoon door ondanks de vakantie. ’s Middags zijn we nog even in de stad geweest en ben ik bezig geweest voor mijn blog en besloot ik nog wat productfoto’s boven te gaan maken. Terwijl foto’s aan het maken was haalde ik de 2.200 volgers op Instagram!!! ’s Avonds besloot ik opnieuw mijn lipsticks uit te zoeken en te verdelen in een extra organizer en ben daarna begonnen met opruimen en schoonmaken van mijn slaapkamer wat ook wel hard nodig was, oeps..! Het was zeker een hele productieve dag als het gaat om schoonmaken en opruimen maar het was gewoon nodig. Dus ook mijn zaterdag heb ik daaraan gespendeerd.

Zondag stond er een heel erg leuk tripje op de planning namelijk een kattententoonstelling in Oss. Helaas dacht mijn lichaam er totaal anders over en voelde ik mij alles behalve lekker maar toch zijn we uiteindelijk gegaan. Naar een lange reis voelde ik mij totaal niet goed worden en nam de buikpijn alleen maar toe. Gelukkig had ik pijnstillers mee genomen waardoor het daarna een stuk beter ging waardoor ik toch kon genieten van ons tripje. Zo schattig al die kleine kittens! Eenmaal weer thuis heb ik er vooral een rustig dagje voor mezelf gemaakt en heb alleen maar Netflix en vlogs gekeken.

 

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

1 4 - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

Twee toeristische foto’s die ik maakte in Marken.

2 4 - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

Links die je alle producten die ik had ontvangen van L.O.V. Binnenkort vind je een uitgebreide review van de producten en rechts zie drie nieuwe oogschaduwpalettes van Essence die ik had besteld.

3 5 - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

En twee super schattige foto’s van Bella. Vooral foto rechts is erg schattig, ik moest even stoppen met bloggen van haar want ze wilde even wat aandacht en ging gewoon boven op mijn toetsenbord zitten.

4 3 - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

Ook kocht in die week twee nieuwe oogschaduw palettes van Revolution bij Kruidvat die nog op mijn wishlist stonden en rechts mijn bestellen van de McDonalds met 20 kipnuggets.

5 3 - MY WEEK IN PICTURES #6 PR GESPREK, GROTE BESTELLING KRUIDVAT EN COMPUTERACCOUNT VERWIJDERD?!!

Foto links is geen uitleg nodig behalve dat ik jullie super dankbaar ben voor dit mooi getal! En rechts mijn drie organizer. Kreeg heel veel DM’s binnen na het plaatsen van deze foto met de vraag waar deze organizer van zijn. Links heb ik gekocht bij bol.com en waar mijn lipsticks in zitten zijn van de Action en het zijn twee kleintjes bovenop elkaar waardoor het er gewoon super leuk eruit ziet. Heel erg blij met het resultaat.

 

Ben jij wel eens bij een kattententoonstelling geweest?

 

Liefst Bertina ♥

 

 

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 3 september 2018 / 08:14

  Nog nooit naar toe geweest. Leuke week meid, en nu weer school?

  • Bertina
   Auteur
   3 september 2018 / 11:22

   Helaas wel, moet nog even zin maken zo na de vakantie hahah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge