PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #29

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #29

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe persoonlijke blogpost waarin ik weer antwoord geef op zeven vragen uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Benieuwd of ik iemand wel eens bespioneerd heb en wat er in mijn koelkast ligt? Ik vertel het je allemaal! Kijk en lees je weer gezellig mee?

13 augustus 2019: Heb jij wel eens iemand bespioneerd?
Best wel vaak eigenlijk. Vaak zijn het mensen die ik niet mag of die mij lastig vallen. Dan komt de FBI helemaal in mij naar boven hahah.

14 augustus 2019: Wat zou je aan deze dag willen veranderen?
Het weer. Op dit moment loop ik heel erg graag met de hondjes maar als het regent blijven we lekker binnen en het was nu iedere keer te wisselvallig om lekker een stukje te gaan lopen.

15 augustus 2019: Ben je vandaag jaloers geweest op iemand?
Nee. Ik moet zeggen dat ik niet echt een persoon ben die snel jaloers is of wordt.

16 augustus 2019: Wat is het beste dat je vandaag hebt gelezen?
Dat Zalando komt met een beauty assortiment. Dan gaat mijn beautyhartje wel sneller kloppen hoor! Artikel hierover gemist? Klik hier!

17 augustus 2019: Heeft iemand weleens gezegd dat je op iemand lijkt?
Op mijn zus hahah. Hoe kan het ook anders als je een eeneiige tweeling bent.

18 augustus 2019: Wat ligt er op dit moment in je koelkast?
Op dit moment is de koelkast weer aangevuld met van alles en nog wat: fruit, vla, beleg, boter, sausjes, drinken noem maar op. Maar wij hebben eigenlijk twee koelkasten in de keuken staan. Een grote voor eten en drinken en een kleintje speciaal voor make-up. Sommige mensen vinden dit raar maar waar! Ik heb een mini koelkast voor lipsticks en nagellakjes zodat deze in de zomer niet kunnen smelten of uitdrogen bij hoge temperaturen omdat ik op zolder slaap en daar ook mijn make-up heb en het wordt daar heel erg snel warm. Prima oplossing zo!

19 augustus 2019: Waarom doe je dit?
Omdat ik het leuk vind om vragen te beantwoorden en op deze manier kunnen mijn lezers en volgers mij beter leren kennen omdat het best wel persoonlijk vragen zijn.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge