NEW IN ♥ GRACELAND ZWARTE SNEAKERS MET GOUDEN DETAILS

5c6ac dsc085372b252822529 - NEW IN ♥ GRACELAND ZWARTE SNEAKERS MET GOUDEN DETAILS

Het is inmiddels een jaar geleden dat ik voor het laatst nieuwe schoenen had gekocht. 
Naar een jaar intensief gedragen te hebben zagen ze er niet meer mooi uit en was er wel op uit gekeken. Tijd om te shoppen! Vandaag laat ik met trots mijn nieuwe Graceland zwarte sneakers met gouden details aan jullie zien. Ik ben er zo blij mee! Lees je mee?


Via de website van Haren had ik paar hele mooie winterlaarzen gezien en was meteen verkocht. Dat waren de schoenen die ik wilde hebben maar eenmaal in de winkel bleken ze uitverkocht te zijn. Ik besloot om veder te kijken naar andere schoenen, en kwam al snel uit bij deze zwarte sneakers met gouden detail. Dit was voor mij wel een goede tweede keuze en besloot ze mee te nemen.

12988 dsc085332b252812529 - NEW IN ♥ GRACELAND ZWARTE SNEAKERS MET GOUDEN DETAILS

 

Deze sneaker is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; wit en zwart. Zelf vond ik de zwarte het mooiste omdat ik witte schoenen niet lang wit kan houden. Ook vond ik de gouden ketting die op de achterkant van de sneaker zit mooie bij de zwarte passen. Maar dat is mijn mening.

De zool is van rubber gemaakt en voor de rest bestaat de sneaker helemaal uit leer. De meeste schoenen moet je een aantal dagen in lopen maar bij deze schoenen hoefde dat niet.
Ze zaten meteen perfect en lopen heerlijk. Vooral als je smalle voeten hebt zoals ik, zijn dit de ideale schoenen om te hebben omdat het een hele stevige sneaker is.

Ondanks de gouden ketting zijn ze heel erg basic en makkelijk te combineren bij elke outfit.
De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 36 tot maat 42. Oh en pssst ze koste maar €24,90 , een koopje toch?!?

Mocht je deze schoenen ook willen dan kun je ze hier vinden!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sneakers?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 20 november 2016 / 16:01

  Leuke schoenen! Al helemaal voor die prijs!

 2. 20 november 2016 / 16:01

  Leuke schoenen! Al helemaal voor die prijs!

 3. 28 november 2016 / 13:25

  Zijn ze van kunst leer? (anders lijkt 25 euro me bijzonder weinig en ik probeer zelf geen leer meer te kopen, vandaar) Ik vind ze wel super mooi, zeker voor die prijs!

 4. 28 november 2016 / 13:25

  Zijn ze van kunst leer? (anders lijkt 25 euro me bijzonder weinig en ik probeer zelf geen leer meer te kopen, vandaar) Ik vind ze wel super mooi, zeker voor die prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge