Makeup Eraser (remover) Action

6d453 dsc085602b252832529 - Makeup Eraser (remover) Action


Toen ik laatst door de Action liep, zag ik de make-up Eraser (remover) liggen. Een doekje die al  je make-up moet verwijderen met alleen water? Dat zou natuurlijk heel handig zijn. Tijd om deze budget variant te testen en mijn eerste ervaringen met jullie te delen. Benieuwd of de Action make-up Eraser (remover) werkt? Klik en lees snel veder!


a2f15 dsc085412b252822529 - Makeup Eraser (remover) Action

Ik heb al heel vaak de makeup eraser voorbij zien komen op Instagram, Facebook, Twitter en bij andere bloggers. Maar ik wilde hem zelf ook heel graag proberen en kwam deze budget variant tegen in de schappen bij de Action. Inmiddels zijn er al zoveel varianten in omloop van 25 euro, 6 euro noem het maar op, maar dit doekje koste maar 89 cent. De originele Make-up Eraser kost €19,95 en is te koop bij MakeUpEraser.nl


2a129 dsc085512b252812529 - Makeup Eraser (remover) Action

De makeup Eraser (remover) zit in een plastic cilindervorm verpakking. Op de achterkant van de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing van dit doekje.

 

773ca dsc085542b252812529 - Makeup Eraser (remover) Action
4ce36 dsc085532b252812529 - Makeup Eraser (remover) Action

De doek heeft twee kanten. Aan de ene kant heeft hij korte haartjes en aan de andere kant lange haartjes en voelt lekker fluffy aan.

3e642 dsc085572b252812529 - Makeup Eraser (remover) Action

 

Met de korte kant is bedoelt om je make-up ermee af te halen en de andere kant met de lange haartjes om de overige restjes make-up te verwijderen.Met deze doek ben je dus alleen water nodig. That is it! Aan de korte kant zitten vier vakjes waar je je handen in kunt doen. Eigenlijk heeft dat hetzelfde effect als bij een washandje.

 

402b1 dsc085462b252812529 - Makeup Eraser (remover) Action

Als je de makeup eraser (remover) gaat gebruiken moet je hem eerst uitwassen in de wasmachine, daarna is hij klaar om te gebruiken. Dit doekje is ideaal als je een gevoelige huid hebt maar ook voor de normale huid is hij te gebruiken. Doordat  je het doekje in de wasmachine kunt stoppen kun je hem steeds opnieuw blijven gebruiken. Hoe vaak je het doekje kunt wassen staat er niet beschreven maar bij de originele variant kun je hem 1000 keer wassen voordat je het doekje moet vervangen.

Hoe werkt de makeup eraser (remover) doekje?
1. Maak het doekje nat met warm / lauw water.
2. Masseer de doek met ronddraaiende bewegingen zacht over je gezicht.
3. Met de andere kant van de doek kun je de overige restjes makeup verwijderen
4. Na gebruik doe je het doekje weer in de wasmachine en was je hem uit voor de volgende keer.

912dd dsc087912b252822529 - Makeup Eraser (remover) Action

 

Conclusie:
Ik ben verrast! Hij heeft al mijn make-up verwijderd. Ik had niet gedacht dat dit zou werken en de doek voelt zo zacht aan op de huid. Zelfs naar het gebruik voelt mijn huid schoon aan. Geen make-up restje valt meer te bekennen, echt ongelooflijk en dat voor deze prijs! Dit werkt veel zuiniger dan wattenschijfjes en makeup remover. Hoe het doekje precies werkt, weet ik niet maar het is zeker een ideale uitvinding en ook nog eens handig om mee te nemen op reis. Geen gedoe meer met flesjes en het risico dat ze gaan lekken. Je hoeft dus alleen dit doekje mee te nemen en je kunt je makeup al verwijderen en dit doekje neemt ook nog eens heel erg weinig ruimte in beslag in je koffer, ideaal dus! Ook is dit veel goedkoper dan elke keer wattenschijfjes en makeup remover moeten kopen. Wel één nadeel aan dit product is, dat je hem naar één keer gebruik al moet wassen. Als je hem dus elke dag zou willen gebruiken raad ik je aan om een stuk of zeven doekjes in te slaan, zodat je voor elke dag een doekje hebt en niet elke dag hoeft te wassen. Ik ga er zeker meer van halen en heb jij hem nog niet geprobeerd? Hij is zeker het proberen / testen waard. Wees er wel snel bij want de Action heeft maar een klein aantal van deze doeken in de schappen liggen. Je vind deze makeup eraser (remover) doek bij de verzorgingsproducten.


Makeup Eraser (remover) is te koop voor € 0,89 – Action 
Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 3 december 2016 / 18:00

  Mooie eindresultaat. Hij was me niet opgevallen in de action. Ik zal deze zeker gaan kopen. Hij is ook niet zo duur. Ik ben benieuwd! Leuke review.

 2. 3 december 2016 / 18:00

  Mooie eindresultaat. Hij was me niet opgevallen in de action. Ik zal deze zeker gaan kopen. Hij is ook niet zo duur. Ik ben benieuwd! Leuke review.

 3. 4 december 2016 / 07:47

  Ik heb het even voor je nagekeken maar het doekje koste 0,89 cent. Je hebt heel veel verschillende varianten, merken en prijzen in deze doekjes dus daardoor was ik even in de war.

 4. 4 december 2016 / 07:47

  Ik heb het even voor je nagekeken maar het doekje koste 0,89 cent. Je hebt heel veel verschillende varianten, merken en prijzen in deze doekjes dus daardoor was ik even in de war.

 5. 4 december 2016 / 07:48

  Ze liggen naast de makeup, maar ze vallen niet echt goed op. Ik moest ook even goed zoeken voordat ik ze gevonden had. Dankjewel!

 6. 4 december 2016 / 07:48

  Ze liggen naast de makeup, maar ze vallen niet echt goed op. Ik moest ook even goed zoeken voordat ik ze gevonden had. Dankjewel!

 7. 4 december 2016 / 09:42

  Dat dat voor die prijs kan werken? Wil ik nu wel zelf gaan testen! Ziet er goed uit 🙂

 8. 4 december 2016 / 09:42

  Dat dat voor die prijs kan werken? Wil ik nu wel zelf gaan testen! Ziet er goed uit 🙂

 9. 4 december 2016 / 13:08

  Ik hoor veel goeds over deze doekjes, ik ga het toch maar eens uitproberen! 🙂

 10. 4 december 2016 / 13:08

  Ik hoor veel goeds over deze doekjes, ik ga het toch maar eens uitproberen! 🙂

 11. 4 december 2016 / 18:49

  Ze werken heel erg goed. Ik had heel snel mijn makeup ervan af. Ik ben benieuwd wat jij van deze doekjes vind.

 12. 4 december 2016 / 18:49

  Ze werken heel erg goed. Ik had heel snel mijn makeup ervan af. Ik ben benieuwd wat jij van deze doekjes vind.

 13. Jessica
  10 december 2016 / 18:18

  Ik haal mijn make up in de badkamer eraf en daarna maak ik in de wasbak een sopje met een klein beetje wasmiddel en spoel ik de doek gelijk uit. De make up gaat er gelijk uit, even naspoelen met schoon water en te drogen hangen.
  Volgende dag weer klaar voor gebruik!

 14. Jessica
  10 december 2016 / 18:18

  Ik haal mijn make up in de badkamer eraf en daarna maak ik in de wasbak een sopje met een klein beetje wasmiddel en spoel ik de doek gelijk uit. De make up gaat er gelijk uit, even naspoelen met schoon water en te drogen hangen.
  Volgende dag weer klaar voor gebruik!

 15. 11 december 2016 / 09:44

  Dat is een handig tip! Dat werk ook veel handiger dan elke keer het doekje moeten wassen. Thanks! 🙂

 16. 11 december 2016 / 09:44

  Dat is een handig tip! Dat werk ook veel handiger dan elke keer het doekje moeten wassen. Thanks! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge