NEW IN ♥ ZWARTE BIKERBOOT STRASS

8695c dsc097602b2528125291 - NEW IN ♥ ZWARTE BIKERBOOT STRASS
Mijn nieuwe schatjes. Weten jullie nog dat deze schoenen in het artikel stonden van de leuke musthaves voor de herfst? Deze laarzen wilde ik toen zo graag hebben maar eenmaal in de winkel bleken ze helemaal uitverkocht te zijn. Wat baalde ik! Vorige week besloot ik weer eens te kijken op de webshop en zag dat ze weer op voorraad waren en ook nog eens met 50% korting. Ik vind ze prachtig en ben er zooo blij mee!

58193 dsc097032b2528125291 - NEW IN ♥ ZWARTE BIKERBOOT STRASS
Zelf ben ik helemaal niet zo’n persoon die van hakken houd en erop kan lopen, maar toch wilde ik heel graag deze schoenen hebben en het een kans geven. En wonder boven wonder zijn dit de fijnste laarzen met hak die ik ooit gehad heb. Ze zitten niet alleen heel erg lekker, ook het lopen gaat zo makkelijk. En je hoeft ze niet in te lopen en geen sprake van zere voeten. Ideaal dus!

 

03a53 dsc097552b2528125291 - NEW IN ♥ ZWARTE BIKERBOOT STRASS

Op één van de twee sierriempjes zitten strass stenen, wat zorgt voor een heel leuken stoer detail aan de laars. De laarzen zijn helemaal van leer en heeft een ritssluiting aan de binnenkant van de laars. Met deze laarzen kun je zeker aan je outfit een stoere twist geven, want stoer en opvallend zijn ze zeker. In combinatie met een lerenjasje rock jij je outfit helemaal! Op school heb ik al wat leuke reacties ontvangen over deze laarzen. Het is weer eens een keer iets anders dan sneakers.

a4ab8 dsc097142b2528125291 - NEW IN ♥ ZWARTE BIKERBOOT STRASS

Zoals ik al zei, je zijn te koop bij van Haren maar omdat het uitverkoop is moet je er wel snel bij zijn want ze zijn heel erg geliefd en daardoor lastig te verkrijgen. Deze stoere enkellaarsjes waren eerst te koop voor €34,90 maar door de korting waren ze opeens naar €17,45 afgeprijsd en zijn van het merk Catwalk. Ik heb er zelf één dag op de bestelling moeten wachten maar als nog vind ik het heel erg snel ondanks de feestdagen. Het fijne aan de webshop van Haren is dat je geen verzendkosten betaald. Bestel ze hier!

 

Wat vind jij van deze stoere boots?

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge