FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA

ad4d0 dsc029982b252812529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA
Kan jij nog een leven zonder je mobiel voorstellen? Ik niet! Dagelijks maken we allemaal gebruik deze bff en hij gaat dan ook overal mee naar toe en hoe leuk is het dan dat je telefoon in een fashionable outfit kunt hijsen door leuk hoesje erom heen te doen? Onlangs mocht ik twee hoesjes ontvangen van Casimoda, een webshop die je misschien wel voorbij hebt zien komen op Instagram. Of er nu glitters door je aderen stromen, dol bent op printjes of wil je juist een unicorn zijn? Bij deze webshop shop jij jouw perfecte hoesje die helemaal bij jou stijl past. Benieuwd naar mijn gekozen hoesjes? Klik en lees gezellig mee!

 

Casimoda is een webshop die door jonge, enthousiaste maar vooral fashionable meiden word gerund. Zij verkopen hele leuke telefoonhoesjes voor allemaal verschillende soorten telefoons, of je nu een Samsung, Huawei, LG, Sony hebt of net als mij een Iphone, hun assortiment hoesjes is enorm. Ik zocht twee hoesjes uit voor mijn Iphone 5S 

 

903c6 dsc029631 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA
4f199 dsc030072b252822529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA

Ik moet eerlijk toegeven dat het even geduurd heeft voordat ik een keuze had gemaakt . Ze hebben zulke leuke hoesjes  en ook nog eens heel erg veel waardoor ik niet meer kon kiezen. Na een tijdje alle iPhone hoesjes te hebben bekeken op de site heb ik toch gekozen voor de twee hoesjes die heel goed bij mij passen. Ik koos voor een super cute panda hoesje en de Wake up and make-up hoesje met een hele leuke print van verschillende make-up producten. De hoesjes hebben niet alleen een leuk patroon maar ook passen ze heel erg goed bij mij namelijk de panda is mijn lievelingsdier en het make-up hoesje laat zien hoe groot mijn liefde is voor make-up en ook mijn liefde voor mijn beautyblog die dit jaar alweer twee jaar bestaat. Als je zou vragen aan mijn vriendinnen wat bij mij past zullen ze ongetwijfeld make- up en panda’s zeggen. En zeg eens eerlijk hoe tof zijn deze hoesjes!!

 

ca742 dsc029862b252812529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA
aed8d dsc02978252812529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA
298f3 dsc02991252812529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA
De beide hoesjes heb ik besteld in wit TPU (siliconen) omdat ik dit de fijnste hoesjes vind omdat je ze  makkelijk kunt verwisselen omdat ze flexibeler zijn. Ze hebben een TPU bumper met kunststof achterkant en zijn voorzien van een hoogglans top-coating.  Maar mocht je meer voor zwart of transparant houden? Op de webshop heb je diverse mogelijkheden betreft kleur en materiaal waar je uit te kiezen.
  • De panda case kost tussen de   13,95 – € 18,95
  • Wake up and make up case kost € 16,95 – € 18,95
  • Prijs is afhankelijk van kleur / materiaal die je kiest.

De kwaliteit van de hoesjes zijn uitstekend. Ze beiden optimale bescherming doordat de kopjes en de camera van de mobiel goed beschermd worden door het hoesje. Het hoesje sluit mooi aan om de telefoon en voelt stevig aan. Het is zeker een hoesje die wel tegen een stootje kunnen.

Casimoda heeft een hele fijne en overzichtelijke website. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis en als je voor 15:00 besteld heb je de volgende dag jouw bestelde hoesjes in huis. Ideaal dus als je nog last minute een cadeautje zoekt voor een vriendin, zus of je moeder of wanneer je uit bent gekeken op je huidige hoesje en het tijd vind voor iets nieuws. De hoesjes zijn betreft de prijs wat duurder vergeleken met een H&M, C&A, Hema, Aliexpress enz.. maar qua kwaliteit is er zeker verschil en zijn deze hoesjes een stuk steviger en ook nog eens een stuk unieker en je hebt ook nog eens veel meer keuze.

ad4d0 dsc029982b252812529 - FASHIONABLE TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA

 

Conclusie:
Leuke designs, goede kwaliteit hoesjes. Sluiten goed aan om je mobiel, zijn beide heel erg stevig. Zijn wel wat duurder maar je hebt zeker lang plezier van je aankoop. De webshop is klantvriendelijk, je hebt ook nog eens gratis verzending als je in Nederland woont,  ze hebben een uitgebreid assortiment betreft soorten telefoon. Ik ben gewoon onwijs te vrede over de hoesjes en ben er heel erg blij mee. Dus ben je op zoek naar een iPhone 5/5s hoesje net als ik, een iPhone 7 hoesje of misschien wel Samsung Galaxy S7 hoesje? Met meer dan 50 toestellen is de kans groot dat ze ook hoesjes voor jouw telefoon verkopen. Ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker bij hun mijn hoesjes ga bestellen

                                                                                                                                                        Dit artikel is in samenwerking met Casimoda

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 1 juni 2017 / 15:28

    Wat een leuke hoesjes! Mijn favoriet is die met de panda 😀

  2. 1 juni 2017 / 15:28

    Wat een leuke hoesjes! Mijn favoriet is die met de panda 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge