PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #33

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #33

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over welk wereldnieuws mij het meeste heeft aangegrepen, wie mijn grootste inspiratie is en of ik wel eens de hulpdiensten heb gebeld? Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden? Klik en lees snel mee!

10 september 2019: Zoet of zout?
Ik ben echt iemand die hier echt niet uit kan kiezen. Ik ben dol op snoep en chips dus kiezen is eigenlijk onmogelijk gewoon.

11 september 2019: Welke wereldnieuws heeft je aangegrepen?
Recent denk ik toch wel de overstromingen en bosbranden.

12 september 2019: Wat is je belangrijkste principe?
Dat je echt niet met iedereen bevriend hoeft te zijn maar dat je elkaar wel kunt respecteren en op een gewone manier met elkaar om kan.

13 september 2019: Heb je de laatste tijd iemand uit de brand geholpen?
Klasgenoten, mijn vader en zus. Soms is het iets kleins en soms iets groots. Ik kan op dit moment niet echt iets specifieks noemen.

14 september 2019: Wie is je grootste inspiratie?
Op bloggebied denk ik Vera Camilla. Ik vind haar blogposten en video’s zo leuk.

15 september 2019: Wat zou je graag een keer willen onderzoeken?
Ik denk hoe ik het beste een YouTube video in elkaar kan zetten en moet editen omdat ik graag weer mijn YouTubekanaal wil oppakken omdat ik het zo erg heb gemist de afgelopen vier jaar.

16 september 2019: Heb je weleens hulpdiensten moeten inroepen? Waarom?
Ja ik heb een keer 112 moeten bellen voor mijn zus en moeder want die waren allebei flauw gevallen en het duurde heel erg lang voor ze bij kwamen dus toen heb ik voor de zekerheid 112 gebeld. Alles is gelukkig toen goed afgelopen.

Wie is jouw grootste inspiratie? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge