PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #14

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #14

Hoi allemaal! Vandaag is het weer tijd voor het wekelijkse vragenvuurtje op mijn blog waarin ik 7 vragen beantwoord uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Deze week beantwoorde ik vragen over of ik op mijn vader lijk, wat mijn duurste kledingstuk is en wat vrijheid voor mij betekend. Lees je weer gezellig mee?

30 april 2019: Ga je steeds meer op je vader lijken?
Ja ik vind van wel. Hanneke en ik hebben beide dingen gemeen van onze ouders qua karaktereigenschappen maar qua uiterlijk zie je wel bepaalde dingen terug.

1 mei 2019: Hoe denk je dat jouw vrienden jou zullen omschrijven?
Ik denk als lief, rustig, zorgzaam, doorzetter, perfectionist en eigenwijs.

2 mei 2019: Wat is je duurste kledingstuk?
Poeh het duurste kledingstuk…. Ik denk toch wel dat het dan mijn grijze Calvin Klein jurk is, die ik twee jaar geleden heb gekocht voor de feestdagen en recepties. Het is een heel basis grijs jurkje maar koste iets van 85 euro ofzo.

3 mei 2019: Welk cijfer geef je vandaag?
8,5 denk ik.

4 mei 2019: Hoe draag je je haar het liefst?
Dat is heel verschillend. Vaak is het of een hoge straat, los of half opgestoken. Maar ik draag ’s avonds en nachts mijn haar het liefst in een vlecht. Ligt ook aan de tijd die ik ’s morgens heb en waar ik op dat moment zin in heb of leuk vind staan.

5 mei 2019: Wat betekend vrijheid voor jou?
Vrijheid betekent voor mij dat je mag zijn wie je bent, dat je gelukkig mag zijn en dat je je veilig mag voelen. Dat je mag gaan en staan waar je wil, je mening mag delen en dat je je eigen keuzes mag maken.

6 mei 2019: Wat ging vandaag helemaal mis?
Gelukkig tot nu nog niks.

 

Wat bekend vrijheid voor jou?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge