VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST

e7e0a img 8856 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST

Victoria Secret is één van mijn favoriete merken. Al een tijdje wilde ik een bodymist hebben van dit merk maar ik had geen idee waar je dat hier in de buurt kon kopen en toevallig liep ik er opeens tegen aan.Ik kocht er namelijk geen één maar vier. Benieuwd naar deze heerlijke bodymists? Lees dan rustig verder.

e7e0a img 8856 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST

Deze Victoria Secret body mists zien er niet alleen uit maar ruiken ook nog eens heerlijk. Ze hebben een inhoud van 250 ml waarvan je lang kunt genieten. Bijna iedere dag gebruik ik ze maar voor mijn gevoel raken ze niet op en ze staan ook nog eens super leuk als decoratie in je kamer.

a917c img 8865 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST
Love Spell:
Geur: kersenbloem en perzik, een heerlijke frisse geur.
 
Ingrediënten:
alcohol,denat, water(qaua, eau), fragrance (parfum) propylene glycol, glycerin,butyl methhoxydibenzoyl-methane,ethylhexylmethoxycinnamate,ppg-26-buteth-26,ethyhexyl salicylate,peg-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadebsis leaf extract,chamomilla recutita (matricaria) flower extract,citral,limonene,linalool,red 33 (CI 17200), ext. violet 2 (CI 60730)

 7f919 img 8867 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST
Strawberries & Champagne:

Geur: wilde aardbei met champagne, een heerlijke zoete frisse geur, je kunt duidelijk de aardbeien ruiken.

Ingrediënten:
Alcohol Denat, water (aqua, eau), fragrance (parfum), propylene glycol, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, ppg-26-buteth-26, ethylhexyl salicylate, peg-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadensis leaf extract, chamomila recutita (matricaria) flower extract, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, red 33, violet 2, yellow 5.

 

c362e img 8866 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST
Secret Charm:
Geur: Jasmijn, een heerlijke lichte bloemengeur, echt een must-have voor in de lente als je het mij vraagt.

Ingrediënten:
Alcohol denat, water (aqua, eau), fragrace (parfum), propylene glycol, glycerin, butyl methoxydibenzoyl ethlhexyl sailicylate, peg-40 hydrogenated castor oil, aloeutita (matricaria) flower extract,citral,geraniol,butylphenyl methypropional , citronellol,hexyl cinnamal,limonene,red 33(CI17200), blue (C142090)


ff31b img 8863 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST
Pure Seduction:
Geur: rode pruim & freesia, een zoette geur, zelf doet het mij denken aan bepaalde snoep. 

Ingrediënten:
alcohol denat,water(aqua, eau) fragrance(parfum), propylene glycol,glycerin, butyl methoxdibenzolymethane, ethylexyl methoxycinnamate,ppg-26-buteth-26, ethyhexyl alicylate,peg-40 hydrogenated castor oil,aloe barbadensisleaf extract,chamomilla recutita (matricaria) flower extract, benzyl alcohol,butylphen methypropional,limonene,linalool,red 33 (C17200), red 40 (CI 16035) green 3 (CI42053)


8fecd img 8870 - VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST

Een bodymist is net wat lichtere variant van een parfum. Als je geen zin heb in een hele zware parfum is zo’n body mist ideaal, heerlijk voor de zomer.Deze bodymists zijn ook nog eens heel verzorgd voor je huid want ze bevatten Aloe Vera en kamille.De meeste parfum geuren vervagen naar een tijdje maar deze geuren blijf je de hele dag ruiken.Strawberries & Champagne en Secret Charm zijn mijn grote favoriet. Strawberries & Champagne draag ik wanneer ik zin heb in een wat meer zoetere en opvallender geur en Secret Charm als ik toch lekker wil ruiken maar niet te opvallend, dit is meer een everyday geur. Sinds ik deze vier heb draag ik haast geen parfums meer.


Victoria Secrect bodymists zijn in 26 verschillende geuren verkrijgbaar en zijn te koop op Schiphol of bij de dogist zoals Etos, Trekpleister en Kruidvat. Zelf heb ik ze gekocht bij de Kruidvat voor € 8,99 per stuk.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 2 april 2016 / 05:44

  Ik kan niet meer zonder, misschien dat ik er binnenkort meer ga halen. Leuk, die ruikt ook heerlijk.

 2. 2 april 2016 / 05:44

  Ik kan niet meer zonder, misschien dat ik er binnenkort meer ga halen. Leuk, die ruikt ook heerlijk.

 3. 2 april 2016 / 05:44

  Ze ruiken heerlijk. Ik moet wel zeggen dat ik love spell het minste gebruikt heb van deze vier.

 4. 2 april 2016 / 05:44

  Ze ruiken heerlijk. Ik moet wel zeggen dat ik love spell het minste gebruikt heb van deze vier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge