NYC Big bold Curly mascara

2bac0 img 6193 - NYC Big bold Curly mascara

Volle en lange wimpers voor een klein prijsje? Dat klinkt toch erg aantrekkelijk. Deze mascara van NYC beloofd het allemaal maar maakt hij deze verwachtingen ook waar? Ik heb het getest voor jullie. Benieuwd? Lees dan snel veder!
De meeste mascara’s hebben vaak een saaie kleur huls maar NYC dacht daar totaal anders over en stopte deze mascara in een blauw / groen jasje. Prachtig in die combinatie met de paarse letters waarmee de naam en het merk beschreven staan. Al eerder bracht NYC de Big bold mascara uit maar met deze mascara gooien ze nog een schepje boven op namelijk deze mascara moet 12 keer meer volume geven en 99% meer lift. 
0b516 img 6207 - NYC Big bold Curly mascara

Een lichte schok ging door mij heen want hoe moet je nu netjes je mascara aan brengen met dit dikke en grote borstel? In mijn ogen leek dit onmogelijk want dit is toch wel het grootste mascara borsteltje die ik toch ooit gezien heb, oversized is wel het juiste woord om te gebruiken om dit borsteltje te beschrijven. Elke wimper pakt deze mascara mee, zelf de hele kleine en de onopvallende wimpertjes. In één beweging zijn je wimpers klaar om te shine,er valt zelfs geen klontje te bekennen. NYC zegt dat deze mascara 16 uur moet blijven zitten, geen zwarte vlekken en geeft niet af. 

 fc630 img 7419 - NYC Big bold Curly mascara

             Links: met de NYC Big bold Curly mascara      Rechts: zonder mascara

 622b0 img 7487 - NYC Big bold Curly mascara

Conclusie:
De huls van de mascara ziet er prima uit, de kleuren combinatie vind ik zelf prachtig en goed over na gedacht. Ondanks dat deze mascara een grote borstel heeft brengt hij mascara goed en makkelijk aan. Je hoeft maar één keer het borsteltje in de mascara huls te dippen en je hebt dan meer dan genoeg product voor beide wimpers maar pas wel goed op voor klontjes. Vaak zie je de klontjes zitten aan het borsteltje. Het is een prima mascara alleen had ik wel dat mijn wimpers snel aan elkaar plakken daardoor ik las kreeg van spinnenpoten. De mascara bleef prima op zijn plaats zitten en heeft niet gezorgd voor zwarte vlekken. Volume geeft zeker mascara zeker en prachtige krul zoals NYC dat aangaf. Deze mascara maakt zijn beloftes waar. Deze mascara ligt al sinds eind april 2013 in de winkels,dat is toch wel een teken dat hij bij velen geliefd is.

NYC Big bold Curly mascara kost €4,49 – Trekplester / Kruidvat
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge