TAG | De lente

cd974 img 5024 - TAG | De lente

Het is maart,en dat betekend maar één ding… LENTE!!! Ondanks dat er nog eens een flinke sneeuwbui uit de lucht komt vallen nemen wij dat graag voor lief want de lente is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Vogeltjes die fluiten en rond vliegen in je tuin, langzaam zie je de eerste blaadjes en bloemetjes weer komen en vergeet natuurlijk niet dat we de zon weer vaker en langer gaan zien en dus langzaam afscheid nemen van die kou en de winter. Om nog meer in de lente sfeer te komen beantwoord ik vandaag de lente tag. Benieuwd naar de antwoorden? Lees dan rustig veder! 
Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Zon! Ik ben dol  op de zon. Heerlijk om lekker in de tuin bezig te zijn met de plantjes en de bloemetjes. Kijk er nu al naar uit. Laat de lente maar beginnen hoor!

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
De geur van bloesem, in ieder geval een frisse en bloemetjesachtige geur.

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Toch wel de roze tinten. Roze is natuurlijk een lievelings–kleur van mij maar roze vind ik het beste bij de lente passen omdat de meeste bloemetjes een roze kleur hebben waarvan je meteen vrolijk word als je er naar kijkt. Roze is trouwens ook mijn favoriete kleur die ik in het algemeen vaker draag dan andere kleuren. Vooral pastel roze is prachtig voor de lente.

 
281c5 image4 - TAG | De lente

Wat is je favoriete lente bloem?
Ik ben vanaf kinds af aan al dol op de passiebloem.  Zelf hebben wij er altijd één gehad en ze blijven toch altijd weer mooi en vrolijk om te zien. Vooral de bloem is nog al apart vergeleken met de normale bloemen in de tuin, maar ook de paarse kleur is echt prachtig, I love it!

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Ik vind vooral de pastel tinten roze en blauw echt prachtig voor zowel make-up als fashion. Maar ook denim vind ik altijd prachtig en ik ben zelf dol op denim broeken en jasjes.
Op beautygebied vind ik de roze en blauwe tinten echt prachtig om te dragen, zeker leuk te combineren met een knal roze lipkleur. Ik krijg vaak opmerkingen op Instagram over mijn te dikke wenkbrauwen maar wist je dat het een lente trend is voor 2016? Dus ik hou nog even mijn eigen vorm van wenkbrauwen aan, hopelijk word ik hier trend zetter door haha.

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
De laatste tijd laat ik de parfums liggen en pak ik liever een body mist.
De body mist van Victoria Secret Charm vind ik echt een heerlijke lente geur.

 

7d438 image1 - TAG | De lente

Houd jij een lente schoonmaak?
Dat doen wij zeker, even alles uitkloppen aan kleden buiten en even de vloeren goed schoonmaken. Lekker even een grondige beurt zodat we er weer tegen aan kunnen. Ook maken we tegen die tijd onze auto van top tot teen schoon. Heerlijk als de boel weer fris en schoon ruikt.

Wat is je favoriete lente accessoire?
Lastig, eigenlijk draag ik altijd accessoires zonder om aan een seizoen verbonden te zitten.
Maar ik draag vaak wel wat meer armbanden als normaal omdat je geen gevechten meer hebt met je dikke winterjas.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de Meivakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Eerlijk gezegd heb ik nog geen plannen. Als het mooi weer is wil ik het liefst lekker buiten zitten en  foto’s maken voor mijn blog en voor privé gebruik. Gewoon leuke dingen doen en genieten.

Omschrijf je favoriete lente outfit?

Een strakke denim broek met sneakers of leuke ballerina’s en een leuke top met leuke kleurtjes of een leuk printje en natuurlijk mijn geliefde denim jasje met zilveren ketting eraan.

 

08a44 image2 - TAG | De lente

 

Wat vind jij het leukste aan het lente seizoen? 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 5 maart 2016 / 18:47

    Ik vond de vragen ook ontzetten leuk om in te vullen.
    Hahah ik ben het volkomen met je eens, laat maar komen!

  2. 5 maart 2016 / 18:47

    Ik vond de vragen ook ontzetten leuk om in te vullen.
    Hahah ik ben het volkomen met je eens, laat maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge