PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

essence zomer update 2019 - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

Dacht je dat je tot het eind van de zomer moest wachten op een update van het vaste assortiment van Essence? Dan heb ik goed nieuws voor je, want in mei kunnen we al een aantal nieuwe producten verwachten in de schappen van Essence. Benieuwd welke producten erbij komen? Klik en kijk snel mee!   

This is me:

Essence zomer update 2019 - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

De ‘this is me’ lijn is het absolute hoogtepunt van de update.’this is me’ is voor ons allemaal. Wij zijn mooi, sterk, uniek en vrij – vooral als het gaat om het kiezen van een eigen look. De ‘this is me’ lijn bestaat uit op elkaar afgestemde nagellakken en lipsticks die perfect passen bij de verschillende huidtonen. Dankzij een selectie van 20 flatterende nude tinten is elk (huid) type verzekerd van een perfecte beautymatch – ongeacht de gelegenheid. En omdat de kleurnummers van de nagellak overeenkomen met die van de lipstick, herken je de kleurduo’s in een oogopslag.

this is me lipstick 1 tot 10 - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

this is me lipstick 11 tot 20 - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

This is me. lipstick – € 2,89
De semi-matte, langhoudende textuur van de 20 nude tinten heeft een hoge dekking en voelt aan als een veertje op je lippen, zo zacht. 

This is me. nagellak – € 1,69
De lipstick uit de ‘this is me’ lijn vindt haar partner in crime in 20 matchende kleuren nagellak. De formule van de nude vegan lakken komt overeen met de nieuwe ‘shine last & go!’ lijn van essence, die al eerder in de Spring/Summer collectie is opgenomen. De sneldrogende gelformule verzekert je van optimale houdbaarheid, intense kleur en een prachtige glans.

 

It’s all about eyes:

Ook  komt er een nieuw lid bij in de populaire ‘lash princess’ mascara familie: een waterproof variant. En dat is nog niet alles wat betreft oogmake-up. Ook twaalf hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren en een wenkbrauwpotlood met een driehoekige vilten punt zijn onderdeel van de Essence zomer update.

Lash Princess False Lashes Effect Mascara - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

Lash princess false lash effect mascara waterproof * € 3,39
Hallo zusje! Daar is ze dan, de nieuwste aanwinst van de ‘lash princess’ familie: een waterproof versie van de essence bestseller. Het maakt niet uit hoeveel vreugdetranen, sportsessies of lange dag je achter de rug hebt – deze mascara blijft zitten! De speciale, conische vorm van het fiberborsteltje geeft lengte en dramatisch volume voor een fantastisch valse wimpereffect. 

eyeshadow essence - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

Oogschaduw – € 1,99
De twaalf kleuren van de nieuwe mono eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd, langhoudend en variëren van mat tot glanzend en metallic. De verscheidenheid en perfecte mix van basics en trendkleuren nodigen je uit creatief te zijn en nieuwe looks uit te proberen. De oogschaduw kan solo en gecombineerd gedragen worden.

the eyebrow pen - PREVIEW │ESSENCE SUMMER UPDATE 2019

The eyebrow pen – € 2,59
Perfect gestylde wenkbrauwen – de hele dag door! Deze semi-permanente ‘the eyebrow pen’ is een must-have voor nauwkeurige en expressieve wenkbrauwen. Dankzij de driehoekige vilten punt is de kleur snel en eenvoudig aan te brengen. Afhankelijk van de gewenste intensiteit kies je voor een natuurlijk resultaat of voor ware statement brows. De textuur is smudgeproof, overleeft zelfs de meest stressvolle dag en is ’s avonds eenvoudig te verwijderen met makeupremover. Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Blonde – 02 Light brown – 03 Medium brown – 04 Dark brown  

 

Wat een super leuke update! Ik kan niet wachten tot dat alle producten eind mei in de winkels liggen. Ik benieuwd naar alle producten dus wie weet lees jij binnenkort wel een review op mijn blog over één of meerdere producten uit deze update! Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over deze nieuwe summer update van Essence! 

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge