PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #2

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #2

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar deze nieuwe serie op mijn blog. Vorige week vertelde ik jullie alles over het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ waarin 356 vragen staan waarbij ik elke dag een vraag beantwoord en dat vijf jaar lang. Vorige week beantwoorde ik maar liefst 31 vragen namelijk alle vragen van januari maar nu neem ik jullie per week mee door dit boek heen. Vandaag deel ik alle vragen en antwoorden van de afgelopen week ( 1 februari t/m 10 februari 2019) Kijk en lees je weer gezellig mee?

Pssst, mocht je het artikel van vorige week gemist hebben, klik hier!

1 februari 2019: Wat eet je het liefst op je boterham?
Dit verschilt echt enorm, ligt er net aan waar ik op dat moment zin in heb. Eigenlijk lus ik alles wel op mijn brood en wissel heel vaak dingen met elkaar af. Naar school is het vaak iets van boterhamworst omdat dit gewoon lang goed blijft in de tas. 

2 februari 2019: Wat is de beste beslissing die je ooit genomen hebt?
Een eigen blog beginnen. Ik was nooit echt een beautymeisje. Ik las wel tijdschriften over make-up maar dragen van make-up was gewoon niks voor mij. Toen ik pas lenzen kreeg en naar  het MBO ging toen begon ik pas te ontdekken hoe leuk het wel niet was. Ik ben ook nooit het type geweest wat schrijven of lezen heel erg leuk vond maar dat is ook door mijn blog compleet veranderd want ik doe niks liever dat artikelen schrijven en experimenten met make-up en het is nu een uitlaatklep, iets wat nooit gaat vervelen. Ik veranderde zo snel van een meisje naar een (volwassen) vrouw. Mochten jullie hier ooit een artikel over willen lezen, let me know! Maar bloggen heeft een hele hoop veranderd, ik haal er zoveel voldoening uit, op alle punten was dit gewoon de beste beslissing ooit en ik denk nog lang niet aan stoppen. 

3 februari 2019: Waar zou je makkelijk zonder kunnen?
Een leesboek, want lezen doe ik niet whahah. Nee, je zult mij nooit voor mijn plezier een boek zien lezen. Ik heb daar gewoon geen concentratie en motivatie voor, nooit gehad ook. Vroeger als kind haatte ik lezen en ik deed dat ook gewoon niet , als kijken wat plaatjes als lezen telt dan wel. 

4 februari 2019: Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?
Door traplopen op school, huishouden… dat soort dingen. Ik doe niet aan sporten ofzo iets. 

5 februari 2019: Hoe vaak maak je schoon?
Elke zaterdagmorgen is altijd huishoudmorgen. Iedereen doet dan iets en vaak is het dan ook zo klaar. Ik stofzuig graag dus dat ik mijn vaste taak in huis net als de afwas wat ik helaas minder leuk vind om te doen. 


6 februari 2019: Hoe lang heb je vandaag pauze genomen?

Ik had een hele korte stagedag omdat het woensdag was. We begonnen de morgen met een kwartiertje thee drinken met het hele team en om kwart voor één ging ik alweer naar huis toe en ben ik bezig geweest met blogfoto’s maken en heb ik lekker gegeten bij de MacDonalds dus voldoende pauze gehad als je het mij vraagt. 

7 februari 2019: Hoe vaak douch je?
Shocking! 1 keer per week hooguit 2 keer per week, gewoon omdat dit meer dan voldoende is en te vaak douchen is niet goed voor de huid en je bent vatbaarder voor infecties en dat soort dingen. Mijn haar was ik 3 keer per week maar probeer dat ook zo lang mogelijk uitstellen omdat mijn haar anders zo snel vettig wordt.

8 februari 2019: Zou je minder willen werken? Waarom?
Bloggen is eigenlijk mijn werk ook al verdien ik niet zo heel veel eraan maar ik zou inderdaad veel meer tijd in mijn blog willen steken maar omdat ik ook nog naar school en naar stage ga is dit gewoon niet altijd mogelijk waardoor er soms wel heel veel artikelen online komen en soms helemaal niks. Toch probeer ik zou veel mogelijk vooruit te werken en te plannen maar het is soms gewoon lastig om alles te combineren dus nee ik zou juist meer willen werken. 

9 februari 2019: Falen of nooit proberen?
Falen, want van fouten maken kun je leren en als je het niet probeert weer je ook niet of je iets kunt of iets gaat slagen. 

10 februari 2019: Wat hoor je op dit moment?
Luister op dit moment naar het nummer Als het avond is – Suzan & Freek, op dit moment één van mijn favoriete liedjes.

 

 

Waar zou jij makkelijk zonder kunnen?

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 11 februari 2019 / 09:20

    Leuk om je op deze manier beter te leren kennen

  2. 12 februari 2019 / 07:37

    Jaaa suzan & freek ♡♡ als je nog een gastblogger zoekt (je weet me te vinden!). Super leuk boek trouwens, lijkt me echt tof om bij te houden en later terug te lezen!
    Enn.. jij gaat zeker snel veel met je blog verdienen want je hebt gewoon een hele mooie blog en je fotos zijn echt prachtig!
    Carolien onlangs geplaatst…Wie is de mol 2019 | aflevering 6My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge