PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION “LASH! BOOM! BANG!”

catrice Boom Bang limited edition - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "LASH! BOOM! BANG!"

Lange en volle wimpers – daar dromen wij van. Mascara en wimperserums helpen je al aardig op weg, maar de beste manier om een expressieve en intense look te creëren is het gebruiken van kunstwimpers. Met de Limited Edition “LASH! BOOM! BANG!”, lanceert CATRICE in februari vijf verschillende sets. Van fijn en natuurlijk tot volumineus en extravagant – de wimpers bieden je de juiste highlight voor een dagelijkse make-up stijl en geven de look een boost. Het mooiste is – de wimpers zijn dierproefvrij en vegan, dus zijn perfect voor alle lovers van cosmetica zonder dierlijke ingrediënten. Een passende wimperlijm en wimperkruller van hoge kwaliteit zorgen voor een long-lasting krul. Benieuwd? Klik en lees snel verder!

Catrice LASH BOOM BANG False Lashes 1 - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "LASH! BOOM! BANG!"Catrice LASH BOOM BANG False Lashes 2 - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "LASH! BOOM! BANG!"

CATRICE LIMITED EDITION LASH! BOOM! BANG! – FALSE LASHES *€3,99
Showtime voor de ogen: kunstwimpers voor iedere oogkleur en vorm maken van elke make-up stijl een ware eyecatcher. De vijf versies van discreet tot extravagant bieden een natuurlijke gedefinieerde, volle wimper-look voor spannende momenten – op kantoor of op het volgende feestje.

4059729055866 Catrice LASH BOOM BANG Lash Glue Image Front View Closed png - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "LASH! BOOM! BANG!"

CATRICE LIMITED EDITION LASH! BOOM! BANG! – LASH GLUE * €2,99
Invisible hold: de Lash Glue bevestigt kunstwimpers – om wat spanning toe te voegen aan het dagelijks leven of om de hele nacht door te dansen. Het kan nauwkeurig met een fijne borstelapplicator langs de wimperlijn worden aangebracht, droogt snel en kleurloos.

4059729173836 Catrice LASH BOOM BANG Lash Curler Image Front View Full Open png - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "LASH! BOOM! BANG!"

CATRICE LIMITED EDITION LASH! BOOM! BANG! – LASH CURLER * €3,99
Een wimperkruller is de absolute must-have als het gaat om perfect gekrulde wimpers! The Lash Curler met zachte silicone pads heeft een ergonomisch design en is ook fijn in gebruik voor de non-pro’s!Deze wimperkruller maakt het gemakkelijker om een perfect gekruld resultaat te bereiken.

 

Wat leuk dat Catrice nu komt met een eigen limited editie nepwimper collectie. Ik ben heel erg benieuwd naar deze wimpers en wil ze zeker gaan proberen. Ook de wimperkruller ziet er heel mooi uit. De nieuwe Limited Edition is verkrijgbaar van eind februari tot en met maart 2019 bij Kruidvat en ook online.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 6 januari 2019 / 20:23

    Wow, die wimpers zijn zo mooi! Misschien toch maar eens proberen. Ik ben altijd bang dat het zo ‘overdreven’ of ‘drag queen’-achtig eruit ziet, haha. Maar ik vind het bij anderen altijd mega mooi. Zelf durf ik er nog nooit aan te beginnen, wellicht eens proberen met die subtielere 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge