PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #39

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #39

Een hele goedemorgen! Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals elke maandag start ik de week met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ blogpost waarin ik antwoord geven op 7 vragen die ik afgelopen week invulde. Zo beantwoorde ik de vraag hoe ik om ga als iemand mij dwarszit of ik creatief ben en wat mijn lievelingseten is.  Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden en vragen? Klik en lees gezellig mee!

22 oktober 2019: Ben je creatief?
Al van kinds af aan was ik dol op tekenen, schilderen en knutselen, en dat is nooit overgegaan. Ik hou van creatief bezig zijn. Op dit moment ben ik weer volop aan het tekenen wat ik ontzettend leuk vind om te doen omdat het een stukje ontspanning is voor mezelf. Maar ook als blogger en fotograaf moet je creatief kunnen zijn.

23 oktober 2019: Hoe ga je om met iemand die jouw dwarszit?
Het ligt er heel erg aan hoe en wat zich afspeelt. Ik kan heel erg vaak denken van laat maar zitten, niet te veel aandacht geven, gaat vanzelf wel weer over maar als iemand mij echt dwars gaat zitten op een hele vervelende en kwetsende manier dan laat ik niet over mij heen lopen en dan zorg ik er wel voor dat het stopt.

24 oktober 2019: Wat doe je als je je sterk wilt voelen?
Een peptalk in mezelf houden tegen mezelf.

25 oktober 2019: Vind je jezelf flexibel?
Ja, ik ben echt iemand die flexibel is in plannen en dingen doen.

26 oktober 2019: Wat is je lievelingseten?
MacDonalds ofcourse! Ik hou van hun eten en milkshakes.

27 oktober 2019: Wat gaat stoppen?
Geen idee…de trein, de bus, de dag… geen idee wat ze bedoelen met deze vraag.

28 oktober 2019: Wat zie je als je je ogen sluit?
Niks…sorry weet niet wat ze nou willen met deze vraag.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge