PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #27

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #27

Happy monday! Vandaag is het weer tijd om het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’erbij te pakken en de vragen en antwoorden met jullie te delen die ik afgelopen week invulde. Benieuwd of ik het afval scheid, wie ik voor het laatst heb uitgescholden en wie ik weer tot leven zou wekken? Klik en lees gezellig mee!

30 juli 2019: Heb je jezelf vandaag gemeen gevonden?
Nee, ik heb vandaag gemeens gedaan of gezegd.

31 juli 2019: Scheid je het afval?
Wij scheiden thuis alles: papier, plastic, grofvuil, glas, frituurvet, groente en fruit… en dan nog alles wat chemisch is.

1 augustus 2019: Wat vind je erger: De dood of nooit meer met iemand kunnen praten?
Nooit meer met iemand praten, dat lijkt mij zo ontzettend eenzaam. Dood gaan doen we allemaal dus daar ontkom je vroeg of laat niet aan.

2 augustus 2019: Als je iemand tot leven zou kunnen wekken, wie zou dat zijn?
Mama!

3 augustus 2019: Ben je een dierenvriend?
Ik ben een super grote dierenvriend! Ik zou niet snel een dier doden zelfs niet een insect. Als er binnen een insect zit of vliegt vang ik hem in een beker en zet ik hem naar buiten. Sommige mensen kijken mij dan altijd raar aan maar daar trek ik mij niks van aan. Als het niet nodig is, dan dood ik ze liever niet.

4 augustus 2019: Wie heb je voor het laatst uitgescholden?
Pfffff geen idee wie ik voor het laatst heb uitgescholden. Vaak zijn het mensen die niet kunnen rijden of doorlopen waar ik mij dan mateloos aan irriteer. Ik moet zeggen dat ik niet met hele erge woorden scheld, ben netjes opgevoed jongens!

5 augustus 2019: Waar zou je graag geld aan willen uitgeven?
Ik heb nog wel een volle wishlist hoor! Als ik het geld had zou ik een MACbook kopen zodat ik die kan gebruiken voor editen van foto’s en video’s maar ze zijn zo prijzig dat ik voorlopig er alleen over kan dromen… Ik geef op dit moment meer mijn geld uit aan dingen voor Teddy. 

 

Waar zou jij graag geld aan willen uitgeven?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge