PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #41

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #41

Happy Monday! Vandaag weer een nieuwe Vandaag weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over welke eigenschappen ik graag zou willen hebben, waar ik echt bang voor ben of welke ijssmaak is mijn favoriet? Benieuwd naar deze en alle andere vragen en antwoorden, lees dan gezellig mee!

5 november 2019: Ben je vandaag trots op iemand geweest?
Nee. 

6 november 2019: Wat voor weer is het vandaag?
Prima weer opzich, wel koud maar de zon scheen af en toe wel heerlijk. 
7 november 2019: Welke eigenschappen zou je willen bezitten?
Wat minder perfectionistisch en onzeker zijn. Ik wil altijd alles zo goed mogelijk doen en dan vaak ga ik over mijn eigen grenzen heen. Ik moet soms echt even op de rem bij mezelf trappen en zeggen dat ik ook eens genoegen moet nemen met iets minder of dat iets al goed genoeg is. 
8 november 2019: Doe je aan sport?
Nee, ik moet bekennen dat ik niet echt een sporttype ben en ook nooit echt ben geweest. Sporten is gewoon niks voor mij en met mijn gezondheid lukt dat ook niet. Daarnaast ben ik ook een ontzettende grote keus…voorbeeldje: te lang staan, twee uur lopen en ik zit met een overbelaste knie thuis. Sporten is gewoon niet aan mij besteed. 
9 november 2019: Ben je ergens bang voor?
Ik ben niet echt voor iets specifieks heel erg bang maar meer bang dat Hanneke en ik alleen komen te staan en alleen achter blijven. Mijn vader struggled al jaren met zijn gezondheid maar dat zet je wel aan te denken van ‘stel je voor er overkomt hem iets en hij is er niet meer, wat dan…’en die gedachtes en gevoelens maken mij soms wel bang. 
10 november 2019:  Wat is favoriete ijssmaak? 
Als ik Italiaansijs bestel kies ik altijd chocolade ijs. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge