PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #42

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #42

Happy Monday! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! In dit wekelijkse artikel deel ik een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit kreeg gaf ik antwoord op de vraag wie ik het meeste kan vertrouwen, waar ik nog graag naar toe zou willen op vakantie en of ik mij weleens beperkt voel. Benieuwd naar deze en alle andere vragen en beantwoorden? Klik en lees gezellig mee!

11 november 2019: Wat vind je vandaag het belangrijkste?
Snoep halen voor de kinderen voor Sint-Maarten
12 november 2019: Wie kun jij het meeste vertrouwen?
Hanneke en mijn vader

13 november 2019: Heb je een partner?
Nee! Geen relatie, niet verliefd en ook niet opzoek.

14 november 2019:Wat stel je al een hele tijd uit maar ga je vandaag aanpakken?
Liftpas op school proberen te regelen

15 november 2019: Waar wil je nog graag naar toe op vakantie? 
Al twee jaar is het plan om naar Kroatië toe te gaan dus dat staat op dit moment wel bovenaan. Daarnaast zijn er nog zoveel meer landen die ik nog graag eens zou willen bezoeken. Ook lijkt het mij super leuk om weer terug te gaan naar Londen.

16 november 2019: Wat was het leukste van vandaag?
Dat ik een mega korte dag school heb.

17 november 2019: Voel je je weleens beperkt?
Op dit moment heel erg omdat ik nu niks kan door mijn knie. Alles is op dit moment te veel van het goede.

18 november 2019: Heb je vandaag een complimentje gekregen? 
Ja, ik kreeg een compliment over mijn foto’s die staan op mijn fotografieaccount. Volg jij mij daar al? Niet?! Klik dan hier!

 

 

Waar wil je nog graag naar toe op vakantie? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge