PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #44

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #44

Goedemorgen en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer lees je welk huishoudelijk klusje ik strontvervelend vind om te doen, welke website ik het vaakst bezoek en of ik binnenkort vakantie neem. Benieuwd? Klik en lees gezellig mee!

26 november 2019: Welk huishoudelijk klusje vind je strontvervelend?
Zonder twijfel afwassen. Ik vind dat zo niet leuk en het liefst stel ik het zo lang mogelijk uit. Ik heb aan andere klusjes helemaal geen hekel maar aan afwassen wel. Als ik iemand er voor kon inhuren deed ik het.

27 november 2019: Heb je vandaag opgetut?
Ja, gewoon mijn dagelijkse make-uproutine. Geen uitgebreide look want ik moest gewoon naar school.

28 november 2019: Ga je vandaag eindelijk de waarheid vertellen?
Waarover……?!

29 november 2019: Welke website bezoek je het vaakst?
Naast diverse beautyblogs bezoek ik heel vaak de studentensite van de school. Hier kan ik bijvoorbeeld mijn rooster zien maar ook de opdrachten, mail en cijfers enz.

30 november 2019: Ben je aan het diëten?
Nee, ik ben dol op lekker eten en ik heb ook geen reden waarom ik zou moeten diëten. Ik wil eerder paar kilo’s erbij.

1 december 2019: Wie was vandaag je inspirator?
Ik heb niet echt één inspiratiebron. Ik gebruik heel vaak Instagram of Printrest voor inspiratie.

2 december 2019: Neem je binnenkort nog vakantie?
Over twee weken heb ik kerstvakanties. Helaas heb ik dan wel huiswerk en moet ik leren voor toetsen maar ik ga ook genieten van de vakantie.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge