GEPERSONALISEERDE SKIN CARE MET KRUIDVAT SKIN BOOSTERS

GEPERSONALISEERDE SKIN CARE MET KRUIDVAT SKIN BOOSTERS - GEPERSONALISEERDE SKIN CARE MET KRUIDVAT SKIN BOOSTERS

Gepersonaliseerde gezichtsverzorging is niet meer weg te denken uit de huidige markt. De ene keer kan je huid wat extra hydratatie gebruiken en een andere keer geef je ‘m liever een oppepper om huidveroudering tegen te gaan. Cosmetische boosters zijn de nieuwste aanvulling hierop: ingrediënten die je huid extra nodig heeft. Kruidvat introduceert nu twee nieuwe boosters: Hyaluron Booster Drops – voor extra hydratatie – en Q10 Booster Drops met anti-rimpelwerking. Meer weten? Klik en lees snel mee!

De Kruidvat Hyaluron Booster Drops bevat een intensief hydraterend concentraat met duohyaluronzuur en houdt de huid 24 uur lang gehydrateerd en geeft het een frisse uitstraling. De drops zijn geschikt voor een droge huid. Het product kent een complex van sfingolipiden, hyaluronzuur en gerst en maakt fijne lijntjes vanaf het eerste gebruik glad. Kruidvat Hyaluron Booster Drops heeft een bewezen snelwerkend hydraterend effect en verhoogt het vochtgehalte van de huid tot 36%, al 2 uur na gebruik*. Het product is vegan.

GEPERSONALISEERDE SKIN CARE MET KRUIDVAT SKIN BOOSTERS - GEPERSONALISEERDE SKIN CARE MET KRUIDVAT SKIN BOOSTERS
De Kruidvat Q10 Booster Drops bevat een intensief age-protect concentraat met liposomale Q10 en heeft een bewezen anti-rimpelwerking voor een gladdere huid en aantoonbaar verbeterde huidelasticiteit**. Het product bestaat uit een krachtig anti-oxidantcomplex met açai bes, vitamine E en co-enzym Q10 die de huid beschermt tegen vrije radicalen en de huidcellen voorziet van nieuwe energie. De drops bevatten coffeïne met stimulerende eigenschappen, die helpen om de tekenen van een vermoeide huid te verminderen en zorgen voor een stralende teint. Het product is vegan.

 

  • Kruidvat Hyaluron Booster Drops € 4,49
  • Kruidvat Q10 Booster Drops € 4,99

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge