PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #49

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #49

2020 is aangebroken en zoals als elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer staan de vragen in het teken van het nieuwe jaar. Zo vertel ik wat ik zou willen veranderen in de wereld, wat mijn boodschap aan mezelf is in dit nieuwe jaar en deel ik mijn diepste wens. Benieuwd? Klik en lees gezellig mee!

31 december 2019: Heb je een boodschap voor jezelf voor volgend jaar?
Genieten!!! Ga op pad, doe eens gek en doe wat jij leuk vind!

1 januari 2020: Wat is je diepste wens?
Een relatie? Ik zou het wel leuk vinden als ik nu eindelijk eens iemand treft waar ik dingen mee kan delen, leuke dingen mee kan doen. Iemand die er altijd voor mij er is. Ik heb nog nooit een relatie gehad maar het is niet echt dat ik per se opzoek ben maar als het me overkomt sta ik er zeker voor open… Ik vind het ergens ook wel weer een beetje eng om iemand zo dichtbij mij te laten ofzo. Bang om gekwetst te worden…

2 januari 2020: Wie is je liefste vriendin?
Ik heb niet één maar meerdere lieve vriendinnen waarbij ik altijd terecht kan en die er altijd voor mij zijn dus nee ik ga niet kiezen.

3 januari 2020: Wat zou je willen veranderen in de wereld?
Dat mensen eens stoppen om elkaar in hokjes te stoppen of etiketjes op de kop te plakken. En dat mensen eens ophouden om ongevraagd hun mening te geven over dingen en alleen maar op uit zijn om ruzie te maken met anderen.

4 januari 2020: Op wie of wat ben je vandaag boos geweest?
Niet. Ik ben niet iemand die snel boos wordt.

5 januari 2020: Wat vind je echt belachelijk?
Geluk en gezondheid!

6 januari 2020: Wat doe jij anders dan de meeste mensen?
Ik slaap met sokken aan….Ik heb echt geen idee wat ik anders doe dan de meeste mensen. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge