PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #54 #55

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #54 #55

Hoi en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. We beginnen de week met een dubbele ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ blogpost waarin ik geen 7 maar 14 persoonlijke vragen beantwoord. Benieuwd wat de beste beslissing is die ik ooit genomen heb, wat mijn kledingmaat of en hoe vaak ik schoon maken? Klik en lees snel verder!

28 januari 2020: Wat staat er vandaag op het menu?
Een tosti ham kaas. Simpel maar wel heel lekker.

29 januari 2020: Wat is je kledingmaat?
In de meeste gevallen maat XS

30 januari 2020: Wanneer was je voor het laatst bij zee?
Afgelopen zomervakantie op de warmste dag van 2019.

31 januari 2020: Kun je je leven in een zin van zes woorden omschrijven?
Als een rollercoster met veel ups en downs. Sorry zijn geen 6 woorden geworden.

1 februari 2020:  Wat eet je het liefst op je boterham?
Op dit moment ben ik dol op Pindakaas op mijn brood.

2 februari 2020: Wat is de beste beslissing die je ooit genomen hebt?
Om te starten met een fotografieopleiding. Ik vind het een hele leuke opleiding en ik heb nu zoveel vrije tijd om zelf bezig te zijn met fotograferen en mezelf ontwikkelen als fotograaf.

3 februari 2020: Waar zou je makkelijk zonder kunnen?
Televisie. Op dit moment kijk ik nauwelijks televisie. Alleen op vrijdagavond zet ik hem aan voor Flikken Maastricht en dat is het.

4 februari 2020: Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?
Veel lopen, een grote school dus genoeg lichaamsbeweging.

5 februari 2020: Hoe vaak maak je schoon?
Zaterdag is echt mijn vaste huishouddag. Heel af en toe trek ik de stofzuiger een keer extra door het huis heen.

6 februari 2020: Hoe lang heb je pauze genomen?
Voldoende. We hebben best veel en lang pauze tussen de lessen door dus dat is wel lekker.

7 februari 2020: Hoe vaak douche je?
Ik probeer elke avond maar ik heb soms ook dagen dat ik gewoon te druk ben of geen zin heb dus dan vind ik het ook gewoon prima om een keer over te staan.

8 februari 2020: Zou je minder willen werken en waarom?
Bloggen is mijn werk en je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat ik de laatste tijd minder artikelen post of online ben op sociaal media. Op dit moment zit ik heel erg met mezelf in de knoop en is het plezier van het bloggen weg. Ik weet zeker wanneer ik me weer wat beter voel dat het bloggen en het plezier terug komt maar op dit moment gun ik mezelf rust en de ruimte om bezig te zijn met andere dingen. Op dit moment ben ik heel erg druk met fotograferen en daar haal ik op dit moment heel veel kracht en plezier uit, dus ja ik werk wat minder maar ik vind plezier hebben in iets belangrijker.

9 februari 2020: Falen of nooit proberen?
Falen! Ik ben iemand die graag zoveel mogelijk dingen wil proberen en leren en door te falen en fouten te maken leer je ervan en kun je ergens beter in worden. Als je het nooit probeert dan weet je zeker dat iets nooit gaat lukken en dat je opgeeft.

10 februari 2020: Wat hoor je op dit moment?
Ik hoor op dit moment muziek op de achtergrond (radio staat aan).  

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge