PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #9

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #9

Hey hoi! Wat leuk dat je weer meekijkt naar het wekelijkse vragenvuurtje op mijn blog waarin ik 7 vragen beantwoord uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Deze week beantwoorde ik vragen over hoe ik mij ontspan in de natuur, wat de beste kus van mijn leven was, van wie ik fan ben en zou ik de wet overtreden om iemand te kunnen redden? Je leest het allemaal in dit artikel! Kijk en lees je gezellig mee?

25 maart 2019: Wat zit er op dit moment in je broekzak?
Op dit moment alleen een pakje zakdoeken.

26 mart 2019: Hoe ontspan je in de natuur?
Ik hou er heel erg van tuinieren in de tuin bij mooi weer.

27 maart 2019: Wat was de beste kus van je leven?
Niet van toepassing geweest tot nu toe.

28 maart 2019: Als je iedereen op aarde een bericht zou mogen sturen, wat zou daar dan in staan?
Dat we allemaal eens liever voor elkaar moeten zijn. En dat we niet zomaar over anderen moeten oordelen die wij niet eens kennen en dat we meer anderen moeten helpen en respecteren dat daar de aarde een stuk mooier van zou worden en dat al die haat niet eens nodig is.

29 maart 2019: Vandaag was zwaar, waarom of waarom niet?
Vandaag was geen zware dag omdat ik een korte en leuke dag heb gehad op stage.

30 maart 2019: Van wie ben je fan?
Ik ben van heel veel artiesten fan maar vooral van Demi Lovato, Ariana Grande, Kelly Clarkson en Little Mix.

31 maart 2019: Vind je dat je de wet mag overtreden om iemand te redden? Waarom?
Ik denk dat het heel erg licht aan wat voor overtreding. Als het een grote verkeersovertreding is waarbij je anderen in gevaar brengt en jezelf zou ik het zeker niet doen. Als het een veilige situatie is waarin je de wet moet overtreden en je brengt er niemand in gevaar en je kunt iemand wel er door redden dan zou ik het wel doen als er echt een leven op het spel staat anders zou ik mij gewoon houden aan de wet.

 

Zou jij de wet overtreden om iemand te redden?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge