PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition berry on - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Frambozen, blauwe bessen, aardbeien: in de warme zomermaanden krijgen we maar geen genoeg van dit heerlijke fruit. Ze smaken niet alleen geweldig, maar hebben ook een prachtige intense variëteit aan kleuren en zijn een ware blikvanger. De nieuwe essence trend edition “berry on…” is geïnspireerd op de verschillende bestonen en is verkrijgbaar vanaf juli. De producten reflecteren de zomerse diversiteit van het rode fruit en geven “berry-strong” geluksmomentjes aan elke make-up collectie. Benieuwd naar deze nieuwe trend edition producten? Klik en kijk snel mee!

berry on eyeshadow palette 01 closed - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

 

berry on eyeshadow palette 01 open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition ‘berry on…’ * Eyeshadow palette – € 6,99
De tien hoog gepigmenteerde kleuren van het oogschaduwpalet lopen uiteen van een zachte crèmekleur tot warm koper en van goudtinten tot diep kersenrood. De delicate poedertextuur biedt indrukwekkende matte en glinsterende effecten. 01 my cherry!

berry on eyeshadow brust 01 unpacked - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition ‘berry on…’* Eyeshadow brush – € 1,59
Of je nu kiest voor een subtiele make-up of een krachtige statement look, met deze oogschaduwkwast wordt elke oogmake-up een success. De zachte synthetische haartjes absorberen de kleurpigmenten van de oogschaduw optimaal en zorgen voor intensieve resultaten op het ooglid.

berry on face brust 01 unpacked - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition ‘berry on…’ * Face brush – € 2,99
De gezichtskwast is perfect voor het aanbrengen van poedertexturen zoals fixeerpoeder, blush of bronzer. De zachte synthetische haartjes zorgen ervoor dat de pigmenten optimaal blenden en prettig aanvoelen op de huid.

berry on highlighter - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”Essence trend edition ‘berry on…’ * Highlighter – € 3,89
De poederige highlighters in glinsterende rosé- en goudtinten creëren een prachtige glow: alsof je huid is gekust door een zomerse bes. De zachte, glanzende texturen zijn hoog gepigmenteerd en blenden gemakkelijk. 01 berryonmymind – 02 berryvibes!

berry on matte liquid lipstick - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition ‘berry on…’ * Matte liquid lipstick – € 2,39
Lippen om te kussen én te proeven! De langhoudende matte vloeibare lipsticks in donkere bestinten geven de lippen een expressieve look. Beide kleuren passen bij alle huidtypen, geven een prettig gevoel en laten een heel lichte bessmaak achter op de lippen. 01 berry nice – 02 berry beautiful

590763 Image Front View Closed jpg - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “BERRY ON…”

Essence trend edition ‘berry on…’ * Eau de toilette – € 4,99
De zoete kersennoot van de eau de toilette creëert samen met aromatische vanille een harmonieus duo dat je meteen in een zomerse stemming brengt. Een geur voor iedereen die houdt van zomerse warmte en kleur!

 

Wat een super leuke (zomerse) trend editon. Dit is echt een collectie waarvan je gewoon alle items wil hebben! De Essence trend edition ‘berry on..’ is vanaf juli bij Kruidvat en Trekpleiser. 

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 20 mei 2019 / 16:09

    Die highlighters????? Alleen al om de berry’s die er op zitten zou ik ze al kopen??
    Zitten weer mooie producten tussen??

  2. 20 mei 2019 / 17:09

    Deze collectie is echt geweldig. De oogschaduw en lipsticks zijn mijn favoriet
    Tessa onlangs geplaatst…KwastenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge