PREVIEW │BOOST JE HUID MET DE CATCH & SHINE KLEIMASKERS VAN KRUIDVAT

clay mask kruidvat - PREVIEW │BOOST JE HUID MET DE CATCH & SHINE KLEIMASKERS VAN KRUIDVAT

Het verzorgen van je gezicht is heel erg belangrijk. Mijn favoriete manier is om mijn gezicht te verzorgen met een gezichtsmasker, vooral klei maskers werken altijd heel erg fijn voor mijn gecombineerde huid. Nu komt Kruidvat met drie nieuwe Clay Masks van het Catch & Shine. Meer weten over deze twee nieuwe maskers van Kruidvat? Klik en kijk snel mee!

Geef je huid een boost met de nieuwe Clay Masks van het Catch & Shine assortiment van Kruidvat. Beschikbaar in drie varianten voor € 2,99 per stuk.

clay mask kruidvat - PREVIEW │BOOST JE HUID MET DE CATCH & SHINE KLEIMASKERS VAN KRUIDVAT

Het groene kleimasker helpt om je huid te reinigen en je poriën te minimaliseren. Wil je liever een reinigende en ontgiftende werking? Dan kies je het zwarte kleimasker. Heb jij een gemengde tot vette huid? Gebruik dan het rode kleimasker voor een diepe reiniging die de huid ook verzacht!

De kleimaskers zijn vanaf 11 maart te koop en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

 

Klei maskers vind ik zelf het fijnste werken voor mijn huid omdat het je huid echt goed reinigt en je poriën minder zichtbaar maakt en ze ruiken altijd heerlijk! Ik ben heel erg benieuwd naar deze drie varianten van Catch & Shine. 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 9 maart 2019 / 13:30

  Ooh, hier ben ik echt ontzettend benieuwd naar! Ik hou van gezichtsmaskers, gebruik het altijd heel erg graag dus deze wil ik zeker proberen.

 2. 9 maart 2019 / 18:34

  Deze klinken interessant. ik ben benieuwd of ze ook geschikt zijn voor de droge en gevoelige huid

 3. C.Pannekoek
  21 oktober 2019 / 14:33

  Waarom zijn ze uit de handel genomen? Ik vond deze super fijn voor de huid

  • Bertina
   Auteur
   21 oktober 2019 / 16:15

   Geen idee, eerst was het veel te verkrijgen en nu zie en hoor je niks meer van het merk.

   • Dave
    24 oktober 2019 / 08:19

    Tip ze zijn nu online te koop bij het Kruidvat met 60% korting!

    • Bertina
     Auteur
     24 oktober 2019 / 10:12

     O echt!? Dankjewel voor de tip, wist ik helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge