BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)

a0815 img 3736 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)
 
Een tijdje terug ontving ik een leuk mailtje van Biomed of ik hun producten wilde testen. Ik had nog nooit eerder gehoord over dit merk. Ik mocht Biomed is namelijk een in Duitsland gevestigd bedrijf dat zich bezig houdt met organic medical skin care maar ze willen nu meer bekendheid in landen zoals Nederland. Ik heb drie dingen uit gezocht. Alle producten van dit merk kun je winnen in de winactie. Check voor alle informatie even dat artikel als je me wil doen, de winactie loopt tot 5 februari.  In dit artikel geef ik alle informatie over de producten en natuurlijk het resultaat.  Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik heb dus drie (zelf gekozen) producten gekregen van Biomed namelijk de high five , Luches luches & Pure Detox Mask. De doosjes zien er wit uit. Het logo staat erop in het zilver, de informatie staat er op in de kleuren grijs en groen. Basic maar wel heel mooi. In dit artikel ga ik ze alle drie de producten behandelen.
b0500 img 3688 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)

 High Five:

High Five is een beschermende en vochtinbrengende handcrème. Een heerlijk product om te gebruiken in de winter, hij is handig om mee te nemen in je tas.

Dit product heeft de volgende beloftes:
·         Heeft eigenschappen van vochtingbrenging en het vasthouden van vocht gelijk aan hyaluronan.
·         Het herstellen van ruwe, droge, gespannen huid, net als de gevoelige huid.

e18cb img 4051 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)
De geur van de crème doet me een beetje denken aan een groene thee, het is overigens geen sterke geur want je ruikt het haast niet, best jammer want het ruikt best lekker. Je bent maar een heel klein beetje nodig voor allebei je handen. De crème laat je handen niet plakken, trekt snel in en laat je handen zacht aanvoelen. Heel fijn product om te gebruiken in de wintermaanden wanneer je handen wat extra verzorging vragen maar natuurlijk kun je hem ook gewoon gebruiken wanneer je handen deze extra verzorging nodig  zijn.

Hoe gebruik je deze handcrème?
Je brengt de crème aan op de achterkant van je hand en masseert dit over je hele handen in.
Dit doe je totdat de crème helemaal in getrokken is. De handcrème kun je aanbrengen wanneer en hoelang je het wilt gebruiken.

 
Ingrediënten:
ALOE BARBADENSIS , PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL ,GLYCERIN CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE , GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE,CETEARYL ALCOHOL ,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,SODIUM STEAROYL LACTYLATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL,THEOBROMA CACAO SEED BUTTER,LEVULINIC ACID,POTASSIUM SORBATE,XANTHAN GUM,GLYCERYL CAPRYLATE,TOCOPHEROL
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED , OLYSACCHARIDES , PHENOXYETHANOL

 

6d279 img 3718 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)
 
Lushes Lashes:
Toen ik zat rond te kijken op de website kwam ik opeens bij dit product terecht, de naam van het product vond ik erg leuk klinken en besloot om veder te kijken. De Lushes Lashes is een serum om je wimpers langer te laten worden, super gaaf leek mij dit en besloot om dit product ook te testen voor jullie. Dit product heeft veel beloftes namelijk:
·         Lange en volle wimpers wimpers
·         Aanzienlijke stimulatie van keratinegenen. Zichtbaar resultaat in 2-4 weken gebruik van de aanbevolen hoeveelheid.
·         66% meer wimpers in slechts 28 dagen
·         72% langere en vollere wimpers in slechts 42 dagen.
·         Sterkere haartjes scheppen een intense blik.
Van mezelf heb ik al hele langer wimpers maar ik hou wel van lange Bambi wimpers maar echt volle wimpers heb ik niet echt , tenminste van mij mag het allemaal wel wat meer. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Het aanbrengen van het serum gaat heel makkelijk met een vergelijkbaar eyelinerkwastje. Naar het reinigen van me gezicht bracht ik een dun laagje aan op de wimperrand en liet dit even paar tellen drogen. Op de foto’s zie je het misschien niet goed maar ik zie zelf duidelijk verschil. Ze lijken inderdaad al een stukje voller, ben heel blij met dit resultaat, wat een geweldig product, ben heel blij met dit product. De verpakking ziet er ook super leuk uit van het serum.  Het is best een prijzig product maar het is zeker het geld waard, al in paar dagen zie je al het verschil.

 

Ingrediënten:
AQUA ,GLYCERIN,BORIC ACID,SODIUM CHLORIDE,HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL , CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BORATE,DISODIUM EDTA,BENZOIC ACID,SODIUM BENZOATE,MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17,TROPOLONE

 

750c0 img 3696 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)
Pure Detox Mask:
Pure Detox is een huidverlichtend, ontgiftend maskerEen masker werkt ontgiftend, matterend, antioxiderend en vochtingbrengendDat klinkt me goed in de oren. Het masker is makkelijk aan te brengen, met een beetje kun je al veel delen van je gezicht mee doen. Het effect is meteen zichtbaar, je ziet dat het je huid hydrateert en matteert. Naar het gebruik voelt je gezicht zijde zacht aan, echt een heerlijk product. Zelf breng ik dit product aan wanneer ik onder de douche sta en mijn gezicht goed gescrubd heb ( heel af en toe draai ik het om) Zie het als de kerst op de taart hihi, sinds ik dit doe merk ik dat mijn huid minder onzuiverheden heb en dat mijn huid de hele week zacht en gezond blijft aanvoelen. Echt een top product! Het masker ziet en voelt aan als een echt moddermasker.

 41f50 img 4054 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)

 

Ingrediënten:
AQUA, ALOE BARBADENSIS,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,CETEARYL ALCOHOL,CLAY,GLYCERIN
GLYCERYL STEARATE,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL,GLYCERYL STEARATE CITRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,SODIUM STEAROYL LACTYLATE,LEVULINIC ACID,XANTHAN GUM
POTASSIUM SORBATE,GLYCERYL CAPRYLATE,TOCOPHEROL,HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,SODIUM HYDROXIDE,PARFUM, DEXTRINMORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT
17829 img 3741 - BIOMED ORGANIC MEDICAL SKIN CARE + WINACTIE (GESLOTEN)
Conclusie:
Wat een heerlijke producten en geniet er nog steeds van. Mijn huid is best gevoelig als het gaat om producten, al snel word het ontstoken, allergische,  of maakt mijn huid te droog of te vettig maar met deze producten heb ik hier zeker geen last van. Alle producten die hun verkopen zijn op natuurlijke basis gemaakt, wat mij wel op viel is dat er parfum in de producten verwerkt zitten.
De producten zijn misschien wel wat duurder dan de gemiddelde producten die in de schappen staan in de winkels maar het resultaat is er wel en ben er meer dan te vrede over. De producten had ik snel binnen en zowel de producten als de doosjes zien er leuk uit ondanks dat het basic is. Wil jij net als mij ook de producten testen? Doe dan mee met mijn winactie.

High Five6,99

Lushes Lashes49,99

Pure Detox Mask 14,99

         *Dit artikel is in samenwerking met Biomed Organic

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 18:03

  Het lijken me hele fijne producten en vooral de lushes lashes zou ik graag willen testen. Lijkt me super als zoiets echt goed werkt voor je wimpers!

 2. 5 januari 2016 / 18:03

  Het lijken me hele fijne producten en vooral de lushes lashes zou ik graag willen testen. Lijkt me super als zoiets echt goed werkt voor je wimpers!

 3. 5 januari 2016 / 20:31

  Je kunt mee doen met mijn winactie, want dan maak je kans op deze producten en nog twee andere leuke items.

 4. 5 januari 2016 / 20:31

  Je kunt mee doen met mijn winactie, want dan maak je kans op deze producten en nog twee andere leuke items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge