PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

unnamed 2 - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

WetBrush is inmiddels een ware cultheld in de Verenigde Staten en ook in de Benelux is WetBrush een zeer gewaardeerde tool onder experts, beautypers, influencers en consumenten. Wist je dat er per minuut wereldwijd 40 WetBrushes worden verkocht? Het is zelfs de winnaar voor ‘best new hairstyling product’ bij de Beauty Global Awards van 2019. Vandaag vertel ik je graag meer over deze leuke WetBrushes. Kijk en lees je mee?

unnamed 3 - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

wetbrush pro detangler - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

De WetBrush Pro Detangler ontklit het haar pijnloos, zonder het haar daarbij te beschadigen, zelfs als het haar nat is. Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt de brush met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen van WetBrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips™ beschadigen je haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen.

unnamed 2 - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

Dezelfde awardwinnende brush, maar dan in een nieuw jasje. De Electric Dreams Colletie is geïnspireerd op het stadsgezicht van een metropool rond middernacht, vol lichtflitsen, neon borden en verkeer dat af en aan rijdt. Laat je verrassen door de neon tinten & hoog voltage prints.

wetbrush pro shine enhancer - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

Waar de WetBrush Pro Detangler ontklit en je beste vriend is voor na het douchen, is de Pro Shine Enhancer er speciaal voor de dagen nadat je je haren hebt gewassen! De Pro Shine Enhancer bevat twee verschillende type borstelharen: Intelliflex® borstelharen voor het ontwarren en korte natuurlijke borstelharen die de natuurlijke haaroliën verspreiden van wortel tot punt. De brush gaat gespleten punten tegen en is perfect te gebruiken in combinatie met droogshampoo. 

unnamed 4 - PREVIEW │WORLD OF WETBRUSH

NIEUW DESIGN:
Het deisgn van de WetBrush Pro is geüpgraded en het nieuwe, ergonomische design zorgt voor extra comfort tijdens het borstelen.

 

WetBrush is verkrijgbaar bij diverse parfumerieën en webshops. De Electric Dreams Colletie is vanaf september verkrijgbaar.

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   29 augustus 2019 / 14:04

   Ik vind ze ook super tof eruit zien. Lekker vrolijk en vallen goed op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge