PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #30

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #30

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden met onder ander de vraag of ik mijn buren aardig vind, op welk bezit ik trots ben en welke gewoonte ik graag zou willen afleren? Benieuwd wat ik hier op geantwoord heb? Klik en lees snel mee!

20 augustus 2019: Heb je aardige buren?
Wij hebben hele fijne buren waar we het echt goed mee kunnen vinden. Zij staan voor hun klaar en wij voor hun als er iets is. We overlopen elkaar niet maar we weten elkaar wel te vinden als het nodig is of voor een gezellig praatje.

21 augustus 2019: Op welk bezit ben je trots?
Denk toch wel mijn diploma’s want die zonder diploma’s kom je niet heel erg ver in het leven.

22 augustus 2019: Heb je vandaag iets geleerd?
Dat ik meer kan als wat ik zelf weet en dat ik daar best trots op mag zijn.

23 augustus 2019: Welke gewoonte zou je willen afleren?
Het is niet echt een gewoonte maar ik ben snel onzeker of zenuwachtig voor iets.
Ook al stelt het niks voor ik krijg die zenuwen niet onder controle en kan er zelfs best ziek van zijn omdat mijn lichaam het dan niet meer aankan. Ik wou dat ik deze twee knoppen soms eens even uit kon zetten.

24 augustus 2019: Ga je steeds meer op je moeder lijken?
Qua uiterlijk zeker, karakter hebben Hanneke en ik beide iets van paps en ook beide iets van mams dus het is een hele mooie combinatie.

25 augustus 2019: Wat eet je als ontbijt?
Niks, voor 9 uur / half 10 krijg ik niks door mijn keel. Ik weet dat ontbijten super belangrijk is maar ik krijg het gewoon niet erin wat ik ook probeer als ontbijt te eten. Mijn ontbijt bestaat daarom alleen uit zwarte koffie.

26 augustus 2019: Wat zijn de drie chicste woorden die vandaag hebt gezegd?
Niks. Sorry.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge