PREVIEW │ESSENCE SPREAD THE MAGIC

4059729226624 essence spread the magic advent calendar composing products - PREVIEW │ESSENCE SPREAD THE MAGIC

Niet alleen Catrice brengt dit jaar een nieuwe adventskalender uit maar ook Essence. De Essence spread the magic! advent kalender zorgt weer voor een extra portie magie met 24 zorgvuldig geselecteerde cadeautjes om het lange wachten tot kerstavond te verzachten. Of het nu een glinsterende highlighter, een kerstachtige, rode lipstick of een lekker geurende badbruisbal is – de verrassingen in de adventkalender zorgen er gegarandeerd voor dat je ogen elke ochtend zullen stralen als sneeuwvlokken in de winterzon. Meer weten over deze kalander? Klik en lees snel mee!

4059729226624 essence spread the magic advent calendar closed - PREVIEW │ESSENCE SPREAD THE MAGIC

 

Met enkele 20% beautyfavorieten uit het standaardassortiment in hun originele grootte en 80% limited producten in een kerstdesign is de advent kalender dé must-have voor alle ware Essence fans. De kalender bevat niet alleen productenvoor lippen, nagels, gezicht, ogen en handen, maar ook leuke accessoires voor elke dag in aanloop naar Kerstmis.

essence - PREVIEW │ESSENCE SPREAD THE MAGIC

De verrassingen zijn samen met inspirerende spreuken verpakt in kleine doosjes, die je gemakkelijk kunt hergebruiken voor cadeaus of decoratie. Het originele reuzenrad ontwerp en het feestelijke design maken de kalender een prachtige blikvanger. En ook op de kaptafel of naast de kerstboom zal de advent kalender super staan.

4059729226624 essence spread the magic advent calendar composing products - PREVIEW │ESSENCE SPREAD THE MAGIC

De Essence Spread The Magic advent kalender is vanaf eind oktober tot en met eind november verkrijgbaar voor € 24,99.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge