PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #31

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #31

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog en dit keer op dinsdag in plaats van maandag! Vandaag deel ik weer 7 antwoorden op 7 verschillende vragen die ik afgelopen week invulde. Zo geef ik deze keer antwoord op de vraag wie ik zou willen interviewen of mijn grootste angst ooit werkelijkheid is geworden en of ik wel eens spijt heb van dingen die ik niet gezegd heb. Benieuwd? Klik en lees gezellig mee! 

27 augustus 2019: Wie zou je willen interviewen?
Oeh lastig. Ik heb echt even goed zitten nadenken maar ik heb niet echt specifiek één iemand die ik zou willen interviewen. Ik denk iemand die gewoon heel erg beroemd is of waarvan ik heel erg fan ben maar wie…geen idee!

28 augustus 2019: Is er iets waarvan je spijt hebt dat je het niet hebt gezegd?
Ik heb af en toe best wel eens spijt ervan inderdaad. Ik ben iemand die mij best lang stil kan houden en niet snel ruzie met iemand zoek. Maar ik heb wel eens momenten waarvan ik denk ‘had ik dat maar gezegd’ maar dan wil ik mij vaak netjes houden ook al haalt iemand het bloed onder mijn nagels vandaan. Dus ja ik herken dit wel van mezelf.

29 augustus 2019: Ga je graag stappen?
De meeste meiden van mijn leeftijd maken zich druk om wat ze aan moeten doen tijdens het stappen, waar ze gaan stappen en met wie ze gaan stappen. Ik maak mij alleen druk om welke serie of film ik moet gaan kijken. Ik ben nooit een type geweest die de behoefte heeft gehad om te gaan stappen. Ik hou zelf niet van warme ruimtes, veel mensen en harde muziek. Zelf drink ik ook geen alcohol dus ik ben eigenlijk best saai zoals sommigen het zeggen maar ik vind het prima. Geef mij maar gewoon lekker een zaterdagavondje thuis met een goede film en iets te eten en ik ben al helemaal gelukkig. Stappen is gewoon niks voor mij en ik ga het ook gewoon niet doen.

30 augustus 2019: Wat is je motto voor vandaag?
We zien wel waar het schip strand. Binnenkort vertel ik meer hierover want er zijn een aantal dingen op dit moment aan het veranderen waardoor ik de laatste tijd minder heb gepost op sociaal media en mijn blog, dus meer hierover lees je binnenkort in een apart artikel.

31 augustus 2019: Wat wil je dat mensen van jou herinneren?
Hoe ik was als persoon. Simpel toch?!

1 september 2019: Wat is de belangrijkste beslissing van vandaag?
Ik heb niet op deze dag een belangrijke beslissing gemaakt maar wel afgelopen week en ik heb vooral de beslissing gemaakt dat ik kies voor mijn eigen geluk en dingen wil gaan doen die ik leuk vind en bij mij vind passen en dat ik mij minder bezig wil houden met wat mensen ervan vinden. Maar zoals ik al zei vertel ik daar binnenkort wat meer over en dan wordt het voor jullie ook een stukje duidelijker wat ik hiermee bedoel.

2 september 2019: Is je grootste angst ooit werkelijkheid geworden?
Een ouder verliezen op jonge leeftijd. Ik denk dat niemand dat wil want je bent je ouders nog bij zoveel dingen nodig en ook gebeurtenissen die ik gewoon zo graag met beide wil delen.

 

Heb jij wel eens spijt gehad van dingen die je niet gezegd? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge