PREVIEW │WAAROM ESSE FOUNDATION?

image - PREVIEW │WAAROM ESSE FOUNDATION?

Salonmerk Esse Probiotic Skincare heeft nu ook Foundations in het assortiment, best bijzonder voor een huidverzorgingsmerk. In het kort komt het erop neer dat Esse het belangrijk vindt dat je het resultaat van probiotische huidverzorging (een gezonde huid!) niet verloren gaat door het gebruiken van een synthetische foundation die de huidflora weer verstoort. Meer weten over dit merk en foundation? Klik en lees snel mee!

Waarom zou je Esse Foundation met probiotica gebruiken?
Welke foundation is het meest geschikt voor jouw huid? Een foundation met een uitgebalanceerde pH waarde, een foundation zonder parfum of conserveringsmiddelen? Wees zeker van je zaak: Esse Probiotic Skincare heeft nu foundations die vriendelijk zijn voor de microbioom van je huid!

Microbioom, wat is dat?
In het kort komt het erop neer dat je microbioom de optelsom is van alle microben in en op je lichaam. Ons lichaam is afhankelijk van talloze samenwerkingsmechanismen tussen je cellen en microben. Zonder microbioom kun je niet leven. Je microbioom beschermt je tegen ziektekiemen, houdt je immuunsysteem intact en versterkt de barrièrefunctie van je huid.

Synthetische ingrediënten
Gebruik je een foundation met synthetische ingrediënten, dan raakt de microbioom van je huid verstoord. Een gevarieerd ecosysteem met veel verschillende soorten microben is veel gezonder voor de huid dan een milieu waar één dominante soort overheerst. Dit laatste kan huidproblemen veroorzaken. Zorg dus dat je je microbioom gezond houdt!

Microbioom-vriendelijk
Esse Foundations bevat microben (probiotica) die de huidbarrière versterken en die je huid beschermen tegen ongewenste indringers. Ze houden je huid gezond en zorgen voor een natuurlijke egale teint met een gezonde glow. Je kunt Esse Foundations gebruiken bij elk huidtype, zelfs bij een gevoelige huid. Bovendien beschermen Esse Foundations je huid tegen schadelijke UV-stralen met koraalvriendelijke SPF30

Liefde voor de planeet
Esse Skincare en Esse Foundations zijn 100% natuurlijk en bevatten uitsluitend gecertificeerd biologische ingrediënten, geen parfum en een minimum aan huidvriendelijke conserveringsmiddelen. Esse is ook veganistisch en vanzelfsprekend cruelty free.

Verkoop informatie

  • in 10 kleuren voor alle huidtinten
  • Consumentenadviesprijs: € 66 (30ml)
  • Verkrijgbaar bij de Esse beautyprofessional (ook online)

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge