PREVIEW │ZET STRESS OM IN POSITIEVE ENERGIE MET KNEIPP GOODBYE STRESS

unnamed - PREVIEW │ZET STRESS OM IN POSITIEVE ENERGIE MET KNEIPP GOODBYE STRESS

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach. Meer weten over deze producten? Klik en lees snel verder!

146 b91b54ca4cd243bc1cc79d19994908da - PREVIEW │ZET STRESS OM IN POSITIEVE ENERGIE MET KNEIPP GOODBYE STRESSMet  jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie wil Kneipp je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie. Goodbye Stress – Welcome Energy!

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badoliedouchegeldouche foamgeurkaars en thee. Ze zijn vanaf nu te bestellen in de Kneipp webshop en ook verkrijgbaar bij diverse drogisten. Voel de spanning verdwijnen in bad of onder de douche. Gebruik ook de geurkaars en een lekkere kop thee om je mindset thuis te veranderen.

Duurzame materialen
Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Meer uitleg in de pdf-bijlage van dit persbericht

Effectieve verfrissing
Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

* Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.  

* Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Vanuit de holistische Kneipp filosofie zal Kneipp meer tips bieden voor meer ontspanning en plezier in het leven. Meer nieuws volgt…

Duurzame oplossingen
Het label van de Kneipp Goodbye Stress Badolie is gemaakt van 100% gerecycled PE materiaal. Dit materiaal is pas ontwikkeld en kreeg in Duitsland een verpakkingsaward voor meest duurzame oplossing. De verpakking van Kneipp Douche Goodbye Stress is gemaakt van 100% gerecycled en volledig recyclebaar rPET. Dat is gerecycled materiaal dat grotendeels afkomstig is van plastic afval. Het kan opnieuw gerecycled worden. De etiketten van de doucheflacon zijn gemaakt van ‘boomvrij’ steenpapier. Dit is duurzamer in productie en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken. Voor de bedrukking van de labels van Kneipp Goodbye Stress wordt een minimale hoeveelheid inkt gebruikt. De Kneipp thee bevat biologisch afbreekbare pyramide zakjes. De geurkaars heeft herbruikbaar glas zonder plastic venster. Daarnaast heeft de geurkaars een bamboe deksel.

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress:
Badolie Goodbye Stress (100 ml) – € 9,99
Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) – € 6,99
Douche foam Goodbye Stress (200 ml) – € 8,49
Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) – € 7,99
Thee Goodbye Stress (15 zakjes) – € 4,99

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 31 januari 2020 / 20:51

    Ik vind dit zo’n heerlijke lijn. Die geur is echt geweldig!

  2. 5 februari 2020 / 22:06

    Ik word er al helemaal zen van als ik dit lees, wat een fijn artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge