REMINDER ♥ │WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00579 1 InPixio - REMINDER ♥ │WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Hi beauty’s, vandaag even een herinnering dat nog een hele leuke winactie loopt op mijn blog. Vandaag en morgen kun jij nog kans maken op 25 euro shoptegoed bij draadlozeopladercenter.nl. Via deze webshop kreeg ik de kans om voor het eerst een draadloze oplader te testen. Met het draadloze Qi-laadstation kun je heel gemakkelijk smartphone opladen zonder kabel. Benieuwd hoe jij kans kunt maken op 25 euro shoptegoed? Klik en lees snel verder!

Vorige week kon je alles lezen hoe mijn eerste ervaring was met een draadloze oplader en of  ik deze gadget wel of niet het kopen waard vond. Benieuwd naar de volledige review? Klik hier!
In samenwerking met draadlozeopladercenter.nl mag ik 25 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie zodat jij ook kunt ervaren hoe een draadloze oplader werkt.

Wat moet je hiervoor doen?

Extra kans maken?

  • Like & deel de post van de winactie op Facebook

De winactie loopt tot 11 september tot 00:00 daarna zal ik contact op nemen met de winnaar via een DM of via een mail. Reageert hij/zij niet binnen 24 uur, dan wordt er een nieuw winnaar gekozen. Berichtjes sturen met de vraag wie de winnaar is, heeft geen nut.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge