MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

happy - MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

Goedemorgen. Leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe my week in pictures. Afgelopen week was weer mijn eerste schoolweek en ik maakte kennis met mijn nieuwe stageklas. Daarnaast ging ik creatief aan de slag met bamboe stokken en papier, ontving ik het btw nummer voor mijn blog en ik kocht iets wat ik al heel lang wilde hebben. Kijk je mee?

Eindelijk kwam er weer een beetje regelmaat want de vakantie is voorbij en dat betekend dat ik weer naar school moest. Gelukkig hoefde ik pas om één uur op school te zijn dus alle tijd om eerst rustig wakker te worden, opmaken en naar de weekmarkt te gaan. Na het bijkletsen op school gingen wij een samenwerkingsopdracht doen met bamboestokken en elastiekjes. Aan de hand van verschillende puzzelstukjes werden de groepjes gemaakt en gelukkig zat ik nog bij drie andere klasgenoten. De opdracht was om zo snel mogelijk de piramide te bouwen die wij op papier hadden gekregen. Als één van de eerste hadden wij hem in elkaar maar tijdens het spel was er een nieuwe regel toegevoegd en dat was dat je hem moest kunnen oppakken zonder dat hij uit elkaar ging dus je raad het al….we konden opnieuw beginnen maar gelukkig hadden we hem zo in elkaar door de goede samenwerking in het groepje. Na de opdracht mochten we alweer naar huis toe terwijl het nog geen kwart over twee was. De rest van de middag heb ik besteed aan Netflix en boodschappen doen. ’s Avonds ben ik nog even bezig geweest met een artikel dus een rustige en chille start van de eerste schoolweek kun je wel zeggen.

Dinsdag was het weer vroeg opstaan want de wekker ging weer om half zeven. Normaal begint de les altijd om kwart voor negen maar omdat het de eerste schoolweek was begon de les pas om negen uur maar zoals altijd was ik al om acht uur op school. Als eerste begonnen we met een nieuwe samenwerking namelijk een knipperbaan bouwen van papier en plakband. Als we ergens geen zin in hadden was het dat wel maar toch begonnen we met vol goede moet eraan naar dat we opnieuw waren ingedeeld in groepjes. Helaas waren we al snel gediskwalificeerd omdat de knipper niet de hele baan langs kon met één duwtje. Na de pauze kregen we uitleg hoe het jaar eruit zou zien betreft  stage en school omdat dit ons laatste jaar is. Na de uitleg en al het papierwerk en opdrachten gingen we aan de slag met de nieuwe persoonlijke ontwikkelingsplannen. Ons was geloofd dat we niet lang op school zouden zijn en om kwart over tien vrij zouden zijn maar dit liep uiteindelijk totaal anders waardoor Danique (een vriendin die jarig was) en ik besloten om wat te gaan eten in het Grand café om haar verjaardag te vieren en we hadden beide geen eten mee genomen. Na twee persoonlijke ontwikkelingsplannen te hebben uitgewerkt mochten we gaan en zat de schooldag voor ons erop. Omdat Danique jarig was hadden we een tijdje geleden afgesproken dat ik met haar mee zou gaan naar huis om gezellig te barbecueën. Het was echt heel erg gezellig en het was pas kwart over elf toen ik weer naar huis ging.  Dus je snapt al dat ik best laat in bed lag terwijl ik de volgende dag vroeg  eruit moest voor mijn eerste stagedag.

Woensdag, donderdag en vrijdag had ik stage. Gelukkig was ik de beide dagen vroeg bij huis waardoor ik bezig kon met mijn blog en mijn bullet journal. Op woensdag is groep 1 vrij waardoor we wij de beide groep 2 klassen hebben en op donderdag en vrijdag heb ik groep 1/2. Tot nu toe bevalt mijn stageplaats heel erg goed, leuke klas en ook heb ik een hele leuke en lieve stagebegeleider dus ik heb mijn wel gevonden inmiddels alleen alle namen van de kinderen en collega’s proberen te onthouden hahah.

Vrijdag onderweg naar huis voelde ik mij opeens helemaal niet lekker. De hele dag voelde ik mij prima maar opeens kon ik niet meer mijn nek meer bewegen en later de dag werd het alleen maar erger en kreeg ik ook nog eens een flinke verkoudheid, hoofdpijn en oorpijn erbij. Helaas hielt dit ook het weekend aan waardoor ik niet zoveel zin had om iets te gaan doen dus mijn weekend bestond voornamelijk uit Netflix kijken en ik keek de eerste twee afleveringen vooruit van Hollands Next Topmodel. Wel  ben ik zaterdag nog naar de Zwarte Markt geweest maar helaas viel dit behoorlijk tegen dus we waren alweer snel thuis. En ik ontving via de post het btw nummer die ik voor mijn blog had aangevraagd dus vanaf nu is allaboutbertina een bedrijf. Het volgende doel is om mijn blog in te laten schrijven bij de KVK maar ik denk dat dit nog wel even duurt maar dat maakte mijn dag wel weer een beetje goed.

Zondag heb ik eerst heerlijk uitgeslapen tenminste dat probeerde ik maar helaas was Bella al vroeg wakker en zelf had ik heel erg slecht geslapen door de pijn en de verkoudheid. De rest van de morgen heb ik serie gekeken op Netflix en we zijn nog even naar de begraafplaats geweest. ’s Middags besloten we nog even naar Coevorden te gaan en daar even te gaan shoppen. Al heel lang was ik opzoek naar een tijderprintjasje en velvet trui. Heel toevallig scoorde ik ze beide in dezelfde winkel dus ik kon mij geluk niet op. De rest van de avond heb ik kalm aan gedaan en lekker serie gekeken want ik voelde mij nog steeds niet helemaal lekker. Het was niet echt een drukke week waarin ik echt veel gedaan heb maar hopelijk vond je het toch leuk om te lezen hoe mijn week eruit zag zo na de vakantie.

 

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

1 - MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

De twee nieuwe items die ik had gescoord! 

2 - MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

Eén van mijn favoriete series begon weer namelijk Hollands Next Topmodel en rechts zie je mijn pizza die ik had besteld in het Grand Café

3 - MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

Ik blijf het echt een prachtig uitzicht vinden. Dit uitzicht achter de graf van mijn moeder. Echt een heel mooi plekje als je even tot jezelf wilt komen. En rechts zie je een foto van Twin die bij mij op de bank lag omdat ik mij niet lekker voelde. Ik vind het echt een hele mooie foto geworden <3 

4 - MY WEEK IN PICTURES #7 EERSTE SCHOOLDAG, NIEUWE STAGEKLAS EN BTW NUMMER

Brooklyn dacht dat ze een cavia was en kroop in de kooi van Mozes die ik aan het verschonen was. Stiekem wilde ze er niet uit hahah en rechts zie je een foto die ik had gemaakt voorop Instagram. 

Hoe was jouw week?

 

Liefst Bertina ♥

 

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. chucky1012
  13 september 2018 / 06:29

  Fijn nieuw begin na de holiday!
  Leuke foto’s.
  Prachtige jasd.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge