REMINDER ♥ │WIN BENEFIT BLUSH BAR PALETTE

DSC00073 InPixio - REMINDER ♥ │WIN BENEFIT BLUSH BAR PALETTE

Vrijdag 27 juli bestond allaboutbertina 3 jaar. Om dit samen met jullie te vieren organiseerde ik een nieuwe winactie die zowel via Instagram als mijn blog loopt waarbij je het Benefit Blush Bar palette kunt winnen. Vandaag even een reminder voor wie deze winactie helemaal gemist heeft door de hoge temperaturen of vakantie want alleen vandaag kun je nog mee doen! Meer weten? Klik hier!

Dit geen MAC lipstick of shoptegoed maar de Benefit blush bar palette! Al een hele lange tijd stond dit palette op mijn wishlist en ik zou het zelf ook heel erg gaaf vonden hebben om zo’n product te winnen. Inmiddels heb ik hem in mijn stash en hij is gewoon prachtig en hoop er één van jullie heel erg blij mee te maken. Het palette bevat vier blushes waaronder de populaire Hoola bronzer. Maar hoe maak je kans op deze beauty? Dat ga ik je nu vertellen!

Wat moet je doen om kans te maken? 
Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te doen loopt deze winactie via mijn blog en Instagram. Dat betekend dat je dus meer kans maakt op dit palette als je zowel mee doet via mijn blog en op Instagram.

Voorwaarden Instagram:

 • Volg allaboutbertina op Instagram
 • Like de foto van de winactie
 • Tag minimaal 3 vriendinnen die deze winactie niet mogen missen, meer mag natuurlijk altijd
 • Zorg dat je account open staat, dat is voor mij handig om contact op te nemen mocht je de winnaar zijn van dit palette

 Voorwaarden blog:

 • Volg mijn blog via Bloglovin
 • Like de Facebookpagina van allaboutbertina ,like en deel de post van de winactie
 • Volg allaboutbertina op Twitter
 • Volg allaboutbertina op Pintrest
 • Vergeet niet om even een achter te laten met een geldig mailadres, dan weet ik dat je mee doet

 

De winactie loopt tot vanavond 00:00, 7 augustus zal ik contact op nemen met de winnaar via een DM of via een mail. Reageert hij/zij niet binnen 24 uur, dan wordt er een nieuw winnaar gekozen. Berichtjes sturen met de vraag wie de winnaar is, heeft geen nut. Ook herken ik ‘nieuwe volgers’. Wanneer je alleen maar mee doet met de winactie en het nodig vind om het volg ontvolg spelletje te spelen met mij worden uitgesloten van deelname. Ik spendeer mijn eigen geld aan deze winactie en zal het dan ook waarderen als de winactie eerlijk verloopt en dat de prijs gaat naar iemand die wel oprecht geïnterneerd is of mij al langer volgt. Laten we het dus eerlijk en gezellig met elkaar houden!

 

Dus speel je nog niet mee, grijp dan nog even je kans want wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar en het kost tenslotte helemaal niks. Het proberen waard toch?!

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 6 augustus 2018 / 10:29

  Deed al mee met Instagram, maar nu ook even een kansje gewaagd via je blog 🙂
  Alle stappen voor het blog doorlopen en volg je al op veel platforms 🙂 Nu heel hard duimen!

 2. 7 augustus 2018 / 13:37

  Leuke winactie, succes iedereen die deelneemt! Benefit is zo’n fijn merk, heb zelf de hoola bronzer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge