MY WEEK IN PICTURES #4 HITTE, VEEL NIEUWE MAKEUP, BLOG VERJAARDAG

4 - MY WEEK IN PICTURES #4 HITTE, VEEL NIEUWE MAKEUP, BLOG VERJAARDAG

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe my week in pictures. Hopelijk zijn jullie de week een beetje goed door gekomen door de hitte, ik in ieder geval wel want er stond weer van alles op de planning. Zo moest Bella haar eerste vaccinatie halen bij de dierenarts, kocht ik veel nieuwe make-up producten en afgelopen week was mijn blog verjaardag. Pak een lekker koel drankje erbij, ik klets jullie weer gezellig bij over wat ik gedaan heb de afgelopen week. Lees je weer mee?!

Maandag was op zich best een rustige dag. We gingen ’s morgens eerst naar de weekmarkt, waar ik al heel lang niet meer was geweest omdat ik op maandag altijd op stage of school ben. Via Instagram had ik gezien dat Max & More met nieuwe producten kwam en dat deze elk moment in de schappen moesten liggen. Ik besloot meteen een kijkje te nemen bij de Action in hoop dat de nieuwe producten verkrijgbaar waren maar helaas was het assortiment bij ons nog niet veranderd dus we besloten om naar Dedemsvaart te gaan waar ook een Action zit. Maar ook hier hadden ze de nieuwe producten niet, wel vond ik iets anders waar ik al een tijdje opzoek naar was namelijk een make-up organizer voor maar €6,95. Ik was al een tijdje opzoek naar een betaalbare make-up organizer om al mijn lipsticks in te kunnen bewaren omdat er geen plek meer is in de kast waar ik al mijn make-up producten bewaar en het staat gewoon heel erg leuk naast mijn grotere organizer. Eenmaal thuis heb ik alle lipsticks gepakt en heb ze meteen uitgezocht en gesorteerd wat ik graag wil bewaren en wat er weg kan. Ik heb zoveel lipsticks en er zitten gewoon een aantal tussen die ik niet gebruikte of gewoon niet fijn vind. Met een beetje geluk heb ik alle lipsticks kunnen doen in de organizer maar te vrede was ik er niet omdat het nu nog niet praktisch erin lag maar omdat er geen andere mogelijkheid was heb ik het er maar bij gelaten. Voor de rest van de middag ben ik bezig geweest in mijn bullet journal met de maand augustus. 

Op dinsdag stond er ook weinig gepland, alleen een afspraak bij de dierenarts voor Bella voor haar eerste vaccinatie. Eerst heb ik ’s morgens heerlijk uit geslapen tot half tien. Daarna heb ik nog een aantal artikelen uitgewerkt voor mijn blog.  ’s Middags ben ik weer veder gegaan in mijn bullet journal en daarna was het tijd om met Bella naar de dierenarts te gaan. De auto blijft Bella toch wel heel erg spannend vinden maar omdat ze nog zo klein is hadden we besloten om haar mee te nemen op de arm in plaats van de reistas. Tijdens het wachten keek ze vanaf mijn schoot naar buiten naar de auto’s en vrachtwagens die langs kwamen rijden. Ondanks dat we aan de vroege kant waren hoefde we niet lang te wachten en de vaccinatie zat er zo in zonder gedoe, ook was Bella genoeg aangekomen omdat de dierenarts in het begin bang was dat Bella last had van stress door de verhuizing naar ons toe en ook was er geen vlo meer te bekennen. Ook kreeg Bella haar chip maar ook van dit prikje heeft ze geen last gehad tijdens het inbrengen. Alleen ’s avonds had ze last van  haar rug maar na het kribbelen en aaien over haar rug was dit snel over en heeft ze heerlijk naast mij op de stoel liggen slapen terwijl ik serie aan het kijken was. ’s Nachts heeft ze er veder ook geen last van gehad dus daar waren we heel erg blij om omdat ze nog heel erg jong is.

Ik moet bekennen dat ik woensdag weinig gedaan heb door de hitte. Met die warmte heb ik gewoon nergens zin in om wat te doen en ook mijn concentratie is dan niet al te best. Toch heb ik geprobeerd om het beste ervan te maken en ben nog bezig geweest voor mijn blog en ik had de bestelling geplaatst bij Douglas voor de winactie. Omdat niemand echt zin had in avond eten besloten we om alleen wat vla te eten  want je moet toch iets eten. Daarna Alexander gaan ophalen maar nadat we thuis waren had iedereen opeens zin in eten dus we besloten maar wat te gaan te bestellen. Ik had nog nooit een kapsalon gehad dus besloot in plaats van een pizza voor een shoarma kapsalon te gaan. Ik kan je zeggen dat die keuze mij goed bevallen ondanks dat ik niet eens van shoarma hou. Soms heb je gewoon zin in iets en dit keer was dat bij mij shoarma maar ik vond het echt heel erg lekker!

Na een warme nacht te hebben overleefd was het alweer donderdag en ook dit beloofde weer een warme dag te worden en ik kan je zeggen dat is het ook wel geweest met zowat 40 graden! Mijn motivatie en concentratie was dan ook heel erg ver te zoeken. Echt zo’n dag dat je niet weet wat je wil doen ondanks dat je genoeg plannen hebt maar overal gewoon veel te warm voor is, ja zo’n dag was het zeker dus ik besloot lekker de hele middag binnen te blijven dicht bij de ventilator en heb voornamelijk serie en vlogs gekeken en het pakketje voor de winactie was binnen gekomen. ’s Avonds toen het weer wat aangenamer was  zijn we nog even de stad in geweest en heb ik weer een bezoekje gebracht aan de Action om te kijken of de nieuwe make-up producten er al lagen. Dit keer werd ik wel blij verrast met de nieuwe make-up producten van Max & More, dus ik heb goed in geslagen om weer lekker veel te kunnen reviewen voor jullie. Ook hadden ze de make-up organizer die ik al eerder die week had gekocht bij de andere Action dus ik besloot om nog zo’n eentje mee te nemen zodat ik dan wat lipsticks over kan verhuizen naar deze organizer zodat ik in die andere weer wat meer ruimte heb en het ook netjes en georganiseerd blijft want nu ligt nog alles door elkaar. Nadat we terug waren uit de stad heb ik alle fotospullen van boven op gehaald en heb nog wat foto’s gemaakt voor de winactie en van de nieuwe make-up producen die ik had gekocht bij de Action. Voor de rest van de avond heb ik lekker buiten gezeten om even lekker af te koelen van de snik hete dag.

Vrijdag en zaterdag waren allebei twee dagen dat niks moest alles mag en dat betekende eigenlijk de hele dag Netflix, bezig gaan in mijn Bullet Journal en wat gamen. Wel zijn we vrijdag nog even naar de stad geweest ’s middags ondanks de warmte want het was landbouw dag en dan staan er allemaal dieren die je mag aaien en andere dingen die met landbouw te maken hebben. Ook kregen we nog een gratis bos lelies mee voorop de vaas. En afgelopen vrijdag bestond allaboutbertina.nl alweer 3 jaar en omdat te vieren verloot ik dus het Benefit Blush Bar palette. Meedoen? Klik hier!

Zondag heb ik eerst heerlijk uit geslapen naar een hele slechte nacht. Het was gewoon niet te doen om te slapen op zolder met deze hitte. In de middag zijn we nog even de stad in geweest want we hadden voor het eerst koopzondag. Omdat het zo warm was trakteerde mijn zus op een ijsje dus we hebben heerlijk op een terrasje ons ijsje opgegeten. Veder heb ik niks gekocht in de stad maar dat is alleen maar goed want  het was ontzettend druk maar wel gezellig. Daarna heb ik nog een tijdje buiten gezeten en ik ben nog even veder gegaan in mijn bullet journal en heb nog een aantal afleveringen van Reign gekeken en dat was eigenlijk mijn zondag.

 

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

1 - MY WEEK IN PICTURES #4 HITTE, VEEL NIEUWE MAKEUP, BLOG VERJAARDAG

 

2 - MY WEEK IN PICTURES #4 HITTE, VEEL NIEUWE MAKEUP, BLOG VERJAARDAG

 

Hoe heb jij de warmte uit gehouden afgelopen week?

 

Liefst Bertina ♥

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 3 augustus 2018 / 19:56

  Wist niet dat ze zo’n kistje verkochten in de action. Snel eens naar de action gaan dus. 😉 lijkt me wel praktisch.

 2. 4 augustus 2018 / 10:43

  Mooie opbergkast voor make-up ?
  Leuk m te lezen wat je zoal had gedaan de afgelopen week.

  Fijn weekend Xoxo

 3. 7 augustus 2018 / 19:33

  Ik ben mezelf de hele tijd aan het vertellen dat ik geen ijsje moet, kom ik zo’n foto tegen. Pfffff haha. Mooie opbergkist voor je lipsticks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge