TAG | NEW YEAR

a02ff large - TAG | NEW YEAR
Vandaag is het zover! We vanavond om 12 uur begint 2016. 2015 was voor ons als gezin ontzettend zwaar, eerder kon je al lezen op mijn blog dat me moeder is overleden aan kanker, het hele verhaal hier over kun je hier lezen, ook overleed begin dit jaar mijn oma en nog drie andere vrienden. Het was echt een jaar van overleven, een jaar dat we zeker niet snel zullen vergeten, met goede moet kijken we nu naar 2016, een nieuwe start een nieuw begin. 2016 begint in ieder geval goed want we gaan verhuizen en we zijn ontzettend blij met dit huis, ook wordt 2016 het jaar dat ik eindexamen ga doen voor mijn studie en misschien wel alle twee mijn studies. Wat voor jaar het ook word,we gaan er iets moois proberen van te maken. Gelukkig waren er ook in 2015 paar kleine geluksmomentjes. Kijk je mee naar mijn ingevulde tag?

WAT IS HET LEUKSTE DAT JE AFGELOPEN JAAR HEBT GEDAAN?
Ik ben echt ontzettend blij met mijn visagie studie die ik ben gestart. Sinds ik blog is mijn interesse in make-up ontzettend gegroeid, terwijl ik er eigenlijk nooit er iets van wilde weten. Ook is 2015 het jaar dat ik begonnen ben met mijn eerste rijlessen, jammer genoeg tot nu toe geen succes gehad in het slagen als het gaat om de theorie, maar ik weet zeker dat het in 2016 gaat lukken en dat ik snel de weg op kan met de auto.

2015 is ook het jaar dat ik deze blog ben gestart, ondanks dat deze blog nog niet zo lang bestaat is hij best wel goed bekeken. Ook de aanvragen voor samenwerkingen zijn dit jaar binnen  gestoomd, echt bizar soms maar ben er echt heel blij mee. Ook in 2016 wil ik weer mensen inspireren met mijn blog en YouTubekanaal en volop genieten van deze leuke hobby. Ook kijk ik uit naar alle samenwerkingen die 2016 gaat brengen. Ben heel erg benieuwd wat dit jaar mij allemaal gaat brengen als het gaat om bloggen, maar dat het geweldig wordt weet ik zeker.

WAT IS JE FAVORIETE LIEDJE VAN AFGELOPEN JAAR?
Wat lastig, ik heb zo veel favoriete liedjes gehad dit jaar, ook heb ik heel veel nummers herontdekt zoals het nummer van JoJo Say love en Another You (Another Way) van Against The Current.
Als ik kijk naar de liedjes van dit jaar dan is het nummer Black Magic van Little Mix die ik het vaakst afgespeeld heb, dat liedje verveelt nooit.

WAT BEN JE ANDERS GAAN DOEN MET MAKE-UP AFGELOPEN JAAR?
Ik heb dit jaar heel veel geleerd over make-up, eigenlijk is alles qua make-up veranderd. Mijn make-up stash is enorm gegroeid.
Vooral eyeliner met een wing heb ik veel gedragen het afgelopen jaar.

WAT WAS JOUW FAVORIETE TREND VAN HET AFGELOPEN JAAR?
Ik vond de tattoo ketting een hele leuke trend en qua make-up vond ik de looks met de mettalic kleuren het leukste.

HAD JE GOEDE VOORNEMENS DIT JAAR EN HEB JE HET VOLGEHOUDEN?
Niet echt maar ik bijt nu al een jaar geen nagels meer terwijl ik dat al mijn hele leven doe dus dat vind ik wel een prestatie van mezelf.

WAAR KIJK JE HET MEEST NAAR UIT DIT JAAR?

Dat is toch wel mijn diploma’s van mijn studies en natuurlijk mijn rijbewijs.

WAT ZIJN JE GOEDE VOORNEMENS VOOR DIT JAAR 2016? 
Momenteel heb ik die nog niet, we gaan er gewoon weer een leuk jaar ervan proberen te maken. Ik zie het wel wat 2016 me gaat brengen. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge