MIJN PLANNEN VOOR DE HERFST

4d762 herfst - MIJN PLANNEN VOOR DE HERFST
 
De herfst heeft voor veel mensen alleen maar de negatieve kanten van het seizoen. Je kunt je wel alleen focussen op alle negatieve dingen maar de herfst brengt ook zoveel leuke en mooie dingen met zich mee. Maar gelukkig is de herfst meer dan alleen regen, wind en kou . Het is vooral een heel kleurrijk en gezellig seizoen. Ik vind de herfst echt leuk, ondanks dat ik soms wel even klaar ben met de regen en de kou. Tijd om vandaag mijn plannen voor de herfst met jullie te delen. Kijk en lees je mee?

Als ik denk aan het woord ‘herfst’ denk ik snel aan de gekleurde bladeren buiten. Blaadjes die verkleuren en neer dwarrelen op de grond. Ik vind het altijd een prachtig gezicht zoveel kleurtjes bij elkaar. Heerlijk om er doorheen te lopen door het bos of het park en de prachtigste foto’s te maken  van de bladeren en paddenstoelen. Ook heb je de kans dat je steeds vaker een egeltje, hertjes of eekhoorntje gaat ziende komende tijd. Ook staat er op de kamer tafel een grote schaal met kalbassen erin. Heerlijk om de herfst in huis te halen en lekker aan de slag te gaan met de leukste herfst accessoires. Ook kom je de leukste dingetjes tegen in de winkels zoals bij de Xenos en de Action voor lage prijsjes. Zo maak je meteen je huisje een beetje gezellig en kom je meteen in de herfst sfeer. Bij de herfst hoort natuurlijk ook een verandering  qua kleding en make-up. Alle korte broekjes en tops kunnen de kast in en is het tijd voor de heerlijke sweaters en truien.
Ook de vrolijke zomerse kleurtjes worden veranderd in warme kleuren. Hetzelfde geldt ook voor je make-up. Ook de winkels zijn momenteel gevuld met de nieuwste najaars collecties.
Ben je nog opzoek naar herfst outfit inspiratie? Klik hier

Ook is de herfst het perfecte seizoen om weer te genieten van de heerlijkste stampoten. Ik ben dol op zuurkool met warme worst. Ik kan niet wachten om er weer ervan te mogen genieten.
Om naast alle herfst accessoires nog meer de gezelligheid in huis te halen, vind ik het altijd erg gezellig om kaarsjes aan te hebben. Zowel geur als geurloze kaarsjes.  In de warme zomermaanden heb je daar vaak toch minder behoefte aan en ziet het er vaak toch minder gezellig uit. Heerlijk om onder een dekseltje  te genieten van de brandende kaarsjes in de slaap of woonkamer.

Naast alle stampoten vind ik het heerlijk om te genieten van een kopje thee. Met warme dagen heb je toch vaak sneller in een verfrissend drankje als in een warm kopje thee.
De herfst is het ideale seizoen om nieuwe thee smaakjes te ontdekken en te proberen. Ben benieuwd welke nieuwe soorten thee ik de komende tijd ga ontdekken.

Naast de egeltjes, eekhoorntjes zien er ook steeds vaker verschillende vogeltjes in de tuin opzoek naar eten. Naast je huis herfstproef maken is het ook tijd om je tuin aan te pakken want ook de vogeltjes krijgen het de komende maanden niet makkelijk. Daarom koop ik altijd een heleboel vetballetjes en hang deze op aan de schutting of legt ze verdeeld over de tuin. Ook staat er een bakje strooivoer voor ze op tafel zodat ze daar ook van kunnen eten. Ook leg ik in de herfst en winter maanden brood buiten zodat de vogeltjes niets te kort  hoeven te komen qua eten. Altijd leuk om te zien hoeveel vogeltjes erop afkomen en genieten van de heerlijke maaltijd. Ik help de vogeltjes graag.

 
 

Wat vind jij het leukste aan de herfst?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 11:15

  Ik heb er zin in! Heb ook heel wat ideetjes voor deze herfst.

 2. 11 oktober 2016 / 11:15

  Ik heb er zin in! Heb ook heel wat ideetjes voor deze herfst.

 3. 11 oktober 2016 / 16:48

  Haha ik zou zelf ook meer van de lente en de zomer qua temperaturen maar de herfst is gewoon gezellig en kleurrijk. Vanmorgen was ik kletsnat geregend. ūüôĀ Dat is wel een nadeel aan dit weer.

 4. 11 oktober 2016 / 16:48

  Haha ik zou zelf ook meer van de lente en de zomer qua temperaturen maar de herfst is gewoon gezellig en kleurrijk. Vanmorgen was ik kletsnat geregend. ūüôĀ Dat is wel een nadeel aan dit weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge