IT’S MY 22th BIRTHDAY

meee - IT’S MY 22th BIRTHDAY

It’s my 22th birthday!! Vandaag mag ik samen met Hanneke 44 kaarsjes uitblazen (22+22) en het is ook nog eens Pasen! Wat vliegt de tijd toch snel voorbij… Om het samen met jullie te vieren vind je vandaag een nieuwe winactie op mijn blog en sociaal media. Mocht ik vandaag minder actief zijn op sociaal media dan ben ik te druk met taart eten, felicitaties ontvangen, cadeautjes uitpakken.

Ondanks dat het Pasen en mijn verjaardag is, staat er niks speciaals op de planning. Eerst maar eens heerlijk uitslapen, genieten van het zonnetje, berichtjes beantwoorden en bloggen. Het wordt in ieder geval een dag met veel lekker eten want we gaan gourmetten! Ik wil jou een hele fijne Pasen wensen en vergeet niet om mee te doen met de winactie.

Liefst

Bertina

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   21 april 2019 / 13:45

   Dankjewel!

 1. Anita te Gussinklo
  21 april 2019 / 12:39

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Genieten vandaag met zulk mooi weer.

  • Bertina
   Auteur
   21 april 2019 / 13:44

   Dankjewel, dat ga ik zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge