NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

32ce5 dsc09168 inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Vroeger werden we helemaal wild als er in een palette 100 kleuren oogschaduw bevatte. Tegenwoordig zijn we in beautyland massaal aan het contouren geslagen en klopt ons hartje sneller van paletten met verschillende contour en highlighting poeders. Heel veel merken hebben al zo’n palette uitgebracht maar niet alle palette zijn even betaalbaar of handig te verkrijgen in Nederland. Ik testte het NYX Highlight & Contour Pro Palette! Benieuwd wat ik van dit palette vind? Klik en lees snel verder!
 816f0 dsc09174 inpixio inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

cb8d7 dsc09182 inpixio inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Het palette bevat 8 verschillende kleuren, 4 highlighters en 4 contour kleuren. Op de achterkant van de verpakking waar het palette inzit wordt kort uitgelegd hoe en waar je de highlighters en contour kleuren kunt aanbrengen. Ik vind dit altijd wel een leuke toevoeging en zeker wanneer je net als mij nog experimenteert met het contouren van je gezicht maar natuurlijk ben je zelf helemaal vrij in hoe je het product gebruikt.
a43b4 dsc09195 inpixio inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
 
De 8 poeders kun je in / uit het palette klikken. Mocht je dus een bepaalde kleur heel veel gebruiken waardoor hij sneller opraakt kun je deze poeder opnieuw kopen en de oude vervangen in je palette zonder dat je dan meteen een compleet nieuw palette moet aanschaffen. En mocht je een kleur helemaal niet gebruiken dan kun je er altijd nog voor kiezen om uit dit palette te halen en te vervangen door een poeder die je wel veel gebruikt. In totaal zijn er 12 verschillende kleuren verkrijgbaar en er zitten daarvan al 8 in dit palette.

 3e86e dsc09182 inpixio inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

Swachtes:

2b2d9 dsc091992b252822529 - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

De bovenste rij / highlighters van links naar rechts: Ice Queen – Soft Light – Cream – Nectar
 
Ik vind Ice Queen  de mooiste highlighter uit dit palette. Hij heeft een zilveren / parelmoer glans. Het is duidelijk een koele highlighter en het beste gepigmenteerd van deze vier.
Soft light lijkt op het eerste oog helemaal matt te zijn maar als je goed kijkt zie je hele kleine shimmertjes. Deze licht roze highlighter zorgt voor een heel natuurlijk effect. Cream is toch wel een opvallende highlighter door zijn hele kleur. Deze highlighter is wat minder opvallend omdat hij kleine shimmertjes heeft en ook vrij matt oogt. Hij valt net wat minder op vergeleken met de vorige twee highlighters en heeft een gele ondertoon. En als laatste de kleur Nectar die je bijna niet ziet op de foto maar ik heb hem echt voor jullie geswatcht. Vergeleken met Cream en Soft light heeft hij iets meer shimmer maar wel heel erg subtiel. En deze highlighter heeft een warme ondertoon. Jammer dat deze minder goed gepigmenteerd is.
719a6 dsc092112b252812529 - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

 De onderste rij / contour poeders van links naar rechts: Tan – Toffee -Sculpt – Hollow

 Nu we de highlighters uit het pallete gehad hebben gaan we door met de contour kleuren. De pigmentatie van de contour poeder is iets beter als die van de highlighters. Wel hebben ze een oranje ondertoon.  Tan lijkt van de 4 kleuren de enige kleur te zijn die matt is, de rest heeft lichte glans. De derde kleur Sculpt is iets koeler vergeleken met de andere kleuren uit het palette een heeft  een assige ondertoon.
5ad1c nyx2bcountour2b1 - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
 
Contour: Tan & Sculpt
Highlighter: Ice Queen & Nectar
 
aeee9 dsc09190 inpixio - NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Conclusie: 
Ik blijf zeker dit palette gebruiken! Ik vind het gewoon heel erg handig dat zowel contour kleuren als de highlighters in hetzelfde palette zitten. Wat wel een nadeel is, dat je uit zo’n groot palette niet elke poeder kunt gebruiken. Een donkerste en warmste contour kleuren zou ik nooit gebruiken net als de gele matte highlighter.
 
Wat wel heel erg slim bedacht is door NYX is, dat je de pans uit het palette kunt halen en kunt vervangen door andere kleuren of wanneer er een kleur  helemaal op is. Zo kun je heel makkelijk een gepersonaliseerd palette van maken. Alle poeder uit dit palette zijn sterk gepigmenteerd maar wel poederig. Ook zijn ze heel makkelijk te blenden en met elkaar te mengen. Het enige wat ik mis in dit palette is een koele contour poeder want de meeste hebben echt een warme ondertoon en dat geldt ook voor een highlighter maar ik vind hem wel het kopen waard en als je kijkt wat je er voor krijgt vind ik het best wel mee vallen met de prijs.
 NYX Highlight & Contour Pro Palette is te koop bij Douglas voor € 22,15
Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge