DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

d123d dsc06124252812529 edited1 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

Elk jaar ben ik reuze benieuwd welke artikelen het meest zijn gelezen door jullie. Afgelopen jaar zijn er heel wat nieuwe artikelen online gekomen. Als ik Google Analytics mag geloven worden de artikelen van de voorafgaande jaren nog volop door jullie gelezen wat ik zelf heel erg leuk vind om terug te mogen zien in de statistieken. Voornamelijk de blog artikelen die betrekking hebben op beauty, inspiratie en persartikelen worden goed enorm goed door jullie bekeken. 
Ik ben altijd super excited als ik weer een mailtje ontvang met een nieuws persbericht voor een nieuwe collectie. Het liefst wil ik deze altijd zo snel mogelijk met jullie delen via mijn blog. Wat zijn er dit jaar weer een hoop mooie collecties uitgebracht. Ik ben benieuwd wat 2018 ons gaat brengen betreft de nieuwe collecties die we het komende jaar kunnen verwachten.

Ook inspiratie artikelen vind ik super leuk om voor jullie uit te werken. Als dit nu een outfit of juist een wallpaper / achtergrond artikel is, ik vind het heerlijk om nieuwe inspiratie op te doen en dit met jullie te delen.


Ook sta ik nog steeds achter de keuze die ik twee jaar geleden maakte om te gaan bloggen over beauty. Inmiddels vind je heel veel verschillende reviews van producten zowel high-end als low-budget. Ik krijg altijd zulke lieve berichtjes van jullie en ook dat ik mensen echt heb geholpen bij hun zoektocht naar het juiste en fijnste producten.


De kwaliteit van de foto’s is het afgelopen jaar ontzettend veranderd maar juist in positieve zin. Ik ben super blij met de kwaliteit die ik nu kan leveren zoveel beter is, ik kan nu eindelijk trots zijn op de foto’s.Inmiddels is de zolder omgetoverd naar een complete fotostudio waar ik met veel liefde en plezier de foto’s schiet voor de artikelen. Ook ben ik nu niet meer afhankelijk van het weer omdat ik nu niet meer verbonden zit aan daglicht omdat ik dus nu drie softboxen en een ringlamp heb. Echt ideaal gewoon! Het kost wat maar dan heb je ook wat.

Anyways, hieronder heb ik een top 10 gemaakt van de best gelezen artikelen uit (en geschreven in) 2017. Sommige artikelen had ik zeker in deze top 10 verwacht maar sommige zijn juist heel verrassend dat ze een plek in deze top 10 hebben veroverd. Ik ben heel benieuwd of jij alle 10 de onderstaande artikelen hebt gelezen het afgelopen jaar. Laat het me zeker even weten bij de comments en mocht je nog een leuk idee hebben of producten die ik zeker moet gaan testen in 2018, laat mij dat zeker weten!

6138b dsc05950 edited - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

10. STAPELREVIEW │DEHEERLIJKSTE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN IN EEN POTJE NATUUR

Op nummer 10 staat een vrij recent artikel waarin ik niet één, niet twee maar drie producten testte van Potje Natuur namelijk een body butter, lippenbalsem en een body scrub. Het artikel werd massaal gedeeld via Facebook en had binnen no time had het meer dan 1000 weergaven. Zo bijzonder om te zien en het gaf echt een heel bijzonder gevoel. 

 

a09aa dsc009792b252812529 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
9. ETOS BEAUTIFUL BLUSH

Op nummer 9 is een de beautyreview geëindigd van twee heerlijke betaalbare blushes van Etos. Het artikel is niet alleen heel vaak bekeken maar ook ontving ik veel positieve comments van jullie onder deze blogpost. Blijkbaar waren jullie net zo verrast van de kwaliteit van de blushes als ik.
3f6b3 catrice2bherfstwintercollectie2b2017 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

8. CATRICE UPDATE HERFST/WINTER 2017/2018

Het afgelopen jaar kreeg ik heel wat leuke persberichten binnen die ik met jullie deelde. Zo ook de grote make-up update van Catrice voor de herfst en wintermaanden. Ook dit is één van de best gelezen artikelen van 2017 en ik snap wel waarom. Wie houdt er nu niet van nieuwe producten en zeker als ze ook nog eens zo betaalbaar zijn. Ik hoop jullie in 2018 opnieuw blij te kunnen maken met zulke fijne preview artikelen.

acf9c ess madetosparkle12b252812529 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

7. PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION MADE TO SPARKLE

Op nummer 7 staat een feestelijke preview van de Essence Trend Edition Made to Sparkle. Een collectie waarmee Essence velen van jullie mee heeft verrast. De collectie bestond vooral uit veel glitters en diamantjes. Maar bevatte deze collectie unieke producten die we nog niet eerder gezien hadden bij een low-budget merk zoals de surprise bag. Jullie vonden het in ieder geval een leuk artikel om te lezen. 

e670b dsc005952b252812529 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
Op mijn blog deel ik vaak dingen waar ik blij van word en ook dit is zo’n item die zeker niet mag ontbreken, want hoe leuk is dit make-uptasje wel niet?!? Dagelijks maak ik nog gebruik van dit handige make-uptasje. Aan deze review was ook een winactie gekoppeld waar jullie massaal aan mee gedaan hebben. Super leuk om te zien hoe enthousiast jullie worden van een winactie want het is toch altijd maar weer de vraag wat jullie leuk vinden en of jullie zulke items graag willen winnen. Ook in 2018 kun je weer rekenen op nieuwe winacties! Dit artikel was in samenwerking met zumprema.com. 
 
d7cb9 dsc01318252812529 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
Ook testte ik het afgelopen jaar heel wat verschillende theeën uit. Zo ook deze Horsepowder thee van Tastea die op een goede manier werkt aan je weerstand. Naast een review van deze heerlijke thee was ook een kortingscode gekoppeld. Blijkbaar zijn jullie net zo gek op een kopje thee als ik. Dit artikel heeft dan ook een plekje in deze top 10 veroverd en staat dan ook op nummer 5! 
 
bbcbe lente2bachtergrond - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
Ook konden we afgelopen jaar weer wat nieuwe inspiratie gebruiken betreft leuke achtergronden voor onze telefoon want deze blogpost is op nummer 4 geëindigd van de meest gelezen artikelen van 2017. Niet alleen dit artikel is heel vaak bekeken door jullie maar ook de andere artikelen inspiratie artikelen voor je mobiel. Zelf kan ik ook uren rond kijken op Pinterest voor leuke achtergronden of voor andere inspiratie ideetjes. Fijn dat ik jullie het afgelopen jaar keer op keer heb weten inspireren door mijn artikelen. In 2018 kun je weer van zulke blogposten als deze verwachten. 
 
ff03c allaboutbertina2jaar - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
 
2017 was een bijzonder jaar want allaboutbertina.nl bestond alweer 2 jaar.
Op 27 juli 2015 besloot ik mijn eigen beautyblog te startte. Dit was echt de beste keuze ooit, ik was al een tijdje niet meer gelukkig met makeyoubeautiful21 die ik samen met mijn zus was gestart. Ik was toe aan een eigen plekje op het internet waar ik mijn liefde voor beauty met andere meiden / vrouwen kon delen. Mijn hart lag vooral bij productreviews schrijven. Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen van high-end tot low-budget. Ik geloof dat dit het afgelopen jaar goed gelukt is als ik kijk naar alle leuke en lieve comments die ik van jullie ontvangen heb. Inmiddels vind je veel andere soorten artikelen online zoals fashion, lifestyle en zelfs persoonlijke artikelen. Toch blijft beauty de uitgangspunt van deze blog en hoop ik in 2018 opnieuw andere vrouwen en meiden te kunnen helpen met hun zoektocht en te inspireren. 
 
2da5e dsc09025252812529 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
 
 
Oh, oh, oh wat zijn we toch dol op de Action. Afgelopen jaar maakte ik weer heel wat tripjes naar deze winkel en ontdekte ik heel wat nieuwe producten waaronder deze twee highlighters van Max & More die ook nog eens heel veel weg hebben van de shimmerbricks van Bobbi Brown. Nu ik deze blogpost weer zie besef ik opeens dat ik deze twee er vaker bij moet gaan pakken in 2018 want ze zijn echt prachtig! 
 
fef1d 12 - DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017
 
En op nummer 1 is geëindigd ‘Dit is mijn favorieten tag’
Ik vind het altijd heel erg leuk om vragen te beantwoorden en jullie de gelegenheid te geven om mij wat beter te leren kennen. In deze tag beantwoorde ik verschillende vragen die alles te maken hebben mijn favorieten. Van beauty tot aan mijn favoriete eten, en van mijn favoriete serie tot aan mijn favoriete stad. Blijkbaar waren jullie heel erg benieuwd naar mijn favorieten want het is het best gelezen artikel van 2017!!!

Dat waren ze alweer, de 10 best gelezen artikelen uit 2017. Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn blog, ook al als ik niet altijd  even consistent met posten. Zonder jullie was dit nooit zo’n fijn blog jaar geworden en had ik nooit zoveel mooie dingen kunnen bereiken. Wat is het jaar toch snel voorbij gegaan en wat is er ontzettend veel gebeurt. Ook in 2018 kun je weer de leukste artikelen verwachten zoals je dat gewend bent. Bedankt voor al je liefdevolle comments en voor het volgen op sociaal media. 

Ik wil jullie alvast een hele fijne en gezond 2018 wensen! 
 
Liefst Bertina 
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge