PREVIEW │ TWEEZERMAN GET TROPICAL MINI TWEEZERS

tweezerman get tropical mini slant tweezers - PREVIEW │ TWEEZERMAN GET TROPICAL MINI TWEEZERS

De fijne Mini Slant Tweezers zijn dit seizoen weer een hele leuke print rijker: de fris en fruitige Pineapple Punch en Pink Lemonade. Dit tweetal zijn stuk voor stuk een fantastische, levendige aanwinst voor je beautycollectie.  Meer weten over deze nieuw musthave? Klik en lees snel mee!

Bij het zien van de twee nieuwe fleurige mini pincetten loopt het water je al in de mond. Liefhebber van ananas? Kies dan voor Pineapple Punch met een mintgroene achtergrond.

Mini Slant tweezer pineapple punch - PREVIEW │ TWEEZERMAN GET TROPICAL MINI TWEEZERS

Liever een roze variant? Ga dan voor de Pink Lemonade met de limoentjes.

Mini Slant tweezer pink lemonade - PREVIEW │ TWEEZERMAN GET TROPICAL MINI TWEEZERS

De nieuwe Mini Slant Tweezers zijn een echte must have en modelleren je wenkbrauwen, waar je ook bent, direct moeiteloos in de perfecte vorm.

De award-winning stainless steel Mini Slant Tweezer pakt ieder haartje met de meeste precisie aan en is zeer eenvoudig in het gebruik. De Tweezer is al bijna 40 jaar dé keuze van make-up artiesten, modellen, beroemdheden en zelfs de meest kritische consumenten die het allerbeste vragen.

 

De Mini Slant Tweezer Pineapple Punch en Pink Lemonade zijn te koop voor € 17,95(per stuk) en verkrijgbaar bij de beter gesorteerde drogisterijen, online en bij parfumerieën zoals Douglas.

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge