CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

DSC05643 InPixio edited - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Een tijdje geleden ontving ik een kerstpakketje van Catrice met een aantal make-up producten erin. Eén van deze producten was het Catrice The Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette. Catrice heeft een aantal van dit soort leuke paletten in het assortiment en nu hebben ze dus ook een palette met bronzen kleuren. Ik kon niet wachten om dit palette voor het eerst te gebruiken. Kijk je mee naar de review?

DSC05667 InPixio - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

DSC05694 InPixio edited - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Het palette ziet er leuk en is typisch Catrice door de plastic verpakking met een transparant dekseltje zodat je meteen kunt zien uit elke kleuren dit palette bestaat. Voor het najaar heeft Catrice gekozen voor warme brons en bordeaux kleuren. Een hele mooie combinatie aan kleuren waarmee je zeker een hele mooie warme ooglook mee kunt creëren.  

DSC05708 InPixio edited - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Het palette bevat 7 basis oogschaduw kleuren, boven in een highlighter en een oogschaduw kleur waarmee je diepte in de ooglook kunt creëren. Het oogschaduws hebben een zachte en romige structuur en geven veel kleur af zonder te brokkelen of poederig aan te voelen. Tot nu toe ben ik heel erg verrast over de kwaliteit van dit oogschaduw palette van Catrice. Ik heb ook wel eens oogschaduw paletten gehad van Catrice die erg teleurstellend waren door de slechte kwaliteit van de oogschaduws. 

Swatches:

DSC07023 InPixio - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Wauw wat een prachtige glans en pigmentatie hebben deze kleuren. Je hoeft er maar heel lichtjes over de oogschaduw heen te gaan, echt heel mooi! Niet alleen de lichte kleuren maar ook de donkere kleuren zijn ook goed gepigmenteerd en deze hebben ook weer zo’n prachtige glans. Dit palette bevat alleen maar glanzende oogschaduws, vaak zijn matte oogschaduws minder goed gepigmenteerd dan glanzende oogschaduws. Tot nu ben ik echt heel erg enthousiast over de kwaliteit van dit palette.

step0003 - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

step0002 - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Wat mij meteen opvalt is dat oogschaduws makkelijk aan te brengen zijn en goed gepigmenteerd zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk om te blenden zonder dat ze de intense kleur verliezen. Wat een ontzettend mooi maar vooral goed palette. De kwaliteit van de oogschaduws heeft Catrice echt enorm verbeterd, hopelijk houden ze dit vast.  Ik ben in ieder geval fan!

DSC05716 InPixio editedfgtt - CATRICE THE BLAZING BRONZE COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Ik vind het Catrice The Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette echt een heel mooi oogschaduwpalette. Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn. Het valt mij wel op dat Catrice steeds meer de prijzen van hun producten verhoogd maar de kwaliteit wordt ook steeds beter als je het mij vraagt. Echt een prachtige palette die ook nog eens kwalitatief heel erg goed is, de kleuren zijn makkelijk te blenden en op te bouwen, geen fall-out, goed gepigmenteerd en passen goed bij elkaar. Mocht je opzoek zijn naar een palette met warme kleuren, dan is dit palette zeker iets voor jou!

Het Catrice The Blazing Bronze Collection Eyeshadow Palette kost € 4,99 en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:35

   Dankjewel!

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:34

   Dankjewel! Ja ik vind het echt een toppertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge