MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

20553 dsc061442b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

Het afgelopen jaar testte ik een hoop mooie, nieuwe producten. Veel van deze producten gebruik ik graag en sommige producten gebruik ik elke dag in mijn vaste routine en zijn favoriet geworden. Vandaag is het tijd om al mijn favorieten te laten zien van 2017. Benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan snel verder!

Verzorging:

9c305 dsc061502b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

Amie Skincare Morning Dew Matte Moisturiser dagcrème
Het afgelopen jaar ben ik steeds bewuster geworden dat ik meer mijn huid moet verzorgen.
Vaak schoot dit erbij in of ik was gewoon te lui om mijn make-up er vanaf te halen en mijn huid goed te reinigen en te verzorgen. Ik heb gelukkig geen moeilijke huid maar toch merk ik wel dat gedurende de dag mijn huid begint te glimmen. In 2016 ontdekte ik de webshop Young beauty. In samenwerking ontving ik de Amie Skincare Morning Dew Matte Moisturiser dagcrème. Een crème voedende en natuurlijke ingrediënten bevat en ervoor zorgen dat je huid beschermt en gehydrateerd wordt. Ik merk gewoon dat mijn huid minder snel vettig wordt en dat mijn make-up daardoor ook langer mooi blijft zitten. Ik kan je dan ook zeggen dat het misschien tijd is om hem te gaan vervangen want hij is bijna op maar de afgelopen twee jaar met veel liefde gebruikt en zeker een favoriet van mij. Benieuwd naar de review? Klik hier!

Alivra Charcoal 2 in 1 face wash scrub
Nog een heel fijn product is de Alivra Charcoal 2 in 1 face wash scrub. Dit product heb ik een tijdje geleden ontdekt bij de Action en ben echt oprecht verrast. Het product bevat houtskool en rijstenrorrels en is mild voor de gevoelige huid. Het is dus een product die zowel de huid reinigt als verzorgd. Make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon en je gezicht voelt zijde zacht aan na het gebruik van dit product. Ook merk ik duidelijk verschil sinds ik dit product gebruik. Mijn poriën zitten minder verstop waardoor ik steeds minder last heb van onzuiverheden en mocht ik wel last hebben van onzuiverheden en dat het binnen paar dagen weer verdwenen. Deze face wash scrub bevat geen salicyl en hij is ook nog eens heel erg budget! Zeker het proberen waard in het nieuwe jaar en ook deze favoriet gaat mee naar 2018. Binnenkort kun je een uit gebeide review verwachten op allaboutbertina.nl. 

Geuren:

61a7a dsc061582b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

Alhoa beach bodymist
Wat betreft parfum heb ik het afgelopen jaar veel verschillende geuren gedragen maar toch waren dit toch wel de twee geuren die ik het meeste gedragen heb en er is zelfs ééntje bijna op! Eén van deze geuren is de Alhoa beach bodymist die ik afgelopen zomer ontdekte bij de Action samen met een aantal andere geuren. Dit is echt een geur die mij doet denken aan de zomer, aan eindeloze standen. Het is een hele frisse, tropische bloemen geur. Het is wel echt een geur voor in het voorjaar en zomer. In de herfst en wintermaanden ga ik sneller voor een parfum maar over een tijdje wordt dit weer mijn dagelijkse geurtje. Ook over deze favoriet heb ik een review geschreven. Benieuwd? Klik hier!
Playboy Play it sexy…
Parfums, bodymists en deodorant, ik kan er niet genoeg!
Ik ben dol op de geuren van Playboy en dat is dan ook wel te zien aan het flesje die bijna leeg is.
Dit is toch wel één van mijn meest gedragen geuren uit 2017. Je kent vast wel de bekende flacons met de Playboy Bunny oortjes en strik. Deze geuren hebben een inhoud van 30 ml à 50 ml maar deze flacon heeft een inhoud van 75 ml. Het is een donkere, sensuele geur die opent met roze grapefruit, mandarijn en een pittig vleugje roze peper. Het warme hart bestaat uit jasmijnthee, osmantus en zoethout. De rijke basisnoten van vanille, patchoeli, sandelhout en tonkaboon maken de exotische ervaring compleet. Het is echt een geur die uren blijft zitten en die altijd gedragen kan worden. Dus ook deze valt onder mijn favorieten van 2017. Benieuwd naar de review? Klik hier!

Make-up basis:

2b2de dsc061752b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

MAC Prime Fix+ Primer
Ik heb het afgelopen jaar heel wat nieuwe producten mogen ontdekken zo ook deze vier favorieten. Deze producten zijn inmiddels toegevoegd aan mijn vaste make-uproutine en stiekem kan ik niet meer zonder. Zo ontdekte ik dit jaar de MAC Prime Fix+ Primer.  Dit product bevat vitaminen en mineralen die de huid verfrissen. Ook zorgt deze spray ervoor dat je make-up een mooie finish krijgt en ook vaal langer blijft zitten. Wanneer je verschillende poeders gebruikt zorgt het er snel voor dat het er cakey eruit gaat zien, dat wil je natuurlijk voorkomen. Als je dan MAC Fix+ er over heen sprayt, gaat dat poederige weg en krijg je een mooie dewy glans over je gezicht en je hebt ook nog eens langer plezier van je make-up. Ook deze is bijna toe aan vervanging maar was jammer genoeg uitverkocht bij de Douglas. Ik hoop hem binnenkort te kunnen bestellen, deze flacon had ik afgelopen jaar gewonnen met een winactie.

Catrice Nude Illusion Loose Powder
Het afgelopen jaar heb ik heel wat losse en vaste poeders geprobeerd. Ik was altijd fan van de Essence All About Matt! Fixing Compact Powder. Ik heb deze dan ook twee keer volledig opgemaakt het afgelopen jaar. Toen deze niet meer in het schap lag besloot ik niet langer te wachten op de nieuwe voorraad en besloot een andere poeder mee te nemen om te testen namelijk de Catrice Nude Illusion Loose Powder Transparent Matt. Al vanaf het eerste moment was ik meteen om. Ik vond het een stuk makkelijker werken dan een vaste poeder. De microfijne poederdeeltjes in deze losse poeder absorberen namelijk overtollige talg en zorgen voor een mat effect zonder de huid uit te drogen. Precies dus wat ik zocht! Mijn huid voelt de hele dag door matt aan. Inmiddels is dit de tweede poeder die ik gebruik maar wil zeker niet meer terug dus het is zeker grote favoriet van het afgelopen jaar.
Maybelline The Eraser Eye Concealer
Ook maakte ik in 2017 heel veel verschillende concealers op en heb ik zelfs een favoriet ontdekt namelijk de Maybelline The Eraser Eye Concelaer. Een concealer die al jaren een hit is onder de beauty bloggers en Youtubers maar was alleen niet meer te koop in Nederland tot afgelopen jaar. Maar wat maakt deze concealer dan juist zo fijn? Ik besloot hem mee te nemen en eerlijk gezegd ben ik helemaal om. Hij werkt heel prettig door de sponsapplicator waardoor je hem heel precies kunt aanbrengen op de kleinste plekjes bijvoorbeeld bij je neus en onder je ogen. Hij dekt goed, laat donkere kringen verdwijnen, blend makkelijk uit kortom een heel fijn product om te gebruiken.
Een volledige dekking geeft hij niet helemaal waardoor ik hem wel mix met een andere concealer maar als nog ik snap wel waarom iedereen zo enthousiast is over deze concealer en ga hem in 2018 zeker door blijven gebruiken en ga hem zeker opnieuw kopen wanneer die helemaal op is.

Catrice All Matt Plus Foundation
Door naar mijn volgende favoriet van 2017 namelijk deze foundation van Catrice. Ik moet toegeven dat ik nooit zo’n fan was van foundation. Ik merkte dat mijn huid daar heel slecht op reageerde waardoor ik steeds vaker last kreeg van onzuiverheden en zelfs jeuk. Gelukkig heb ik met deze foundation nog geen problemen ondervonden en behoort zelf tot mijn favorieten van het afgelopen jaar. Deze foundation brengt makkelijk aan, blend mooi uit, geen last van vieze vlekken, matt en glad effect en voelt ook nog eens zacht aan op de huid. De foundation blijft niet de hele dag matt maar door het gebruik van de andere matte producten heb ik daar geen problemen mee. Ik vind het zeker een budgettopper!

Highlighter en blush:

eb069 dsc061462b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017
MAC Soft & Gentle – Catrice High Glow Mineral Highlighting
2017 was toch wel het jaar van de highlighter en ik snap wel waarom! Mijn stash is dit jaar echt enorm gegroeid en er zijn vooral ontzettend veel highlighters bij gekomen.Toch zijn er twee highlighters die ik het liefst bij pak en het afgelopen jaar het vaaks gedragen heb namelijk Soft & Gentle van MAC en de Catrice High Glow Mineral Highlighting. Soft & Gentle is en blijft toch wel een bijzonder pareltje in mijn stash en ondanks dat ik hem zovaak gebruik is er nog geen deukje te bekennen. Dit is echt een highlighter waar je jaren mee kunt doen en niet op lijkt te raken. Hij geeft een hele mooie champagne glans en is denk ik toch één van de mooiste highlighters uit mijn hele stash. Naast Soft & Gentle pakte ik ook heel vaak deze highlighter van Catrice erbij die ik begin 2016 ontdekte. Dit is zo’n prachtige low-budget highlighter, het had zo een highlighter van MAC kunnen zijn zo mooi en goed gepigmenteerd. Het is een roze kleurige highlighter en je kunt hem zowel subtiel als opvallend dragen. Dus ook deze twee highlighters waren het afgelopen jaar groot favoriet van mij en zitten ook in mijn dagelijks stash.
Blush probeer ik altijd zo veel mogelijk af te wisselen, maar toch merkte ik dat ik de laatste tijd steeds dezelfde erbij pak. Deze blush van Essence is daar 1 van.  Vooral in de zomer past de kleur goed bij mijn huid, maar in de winter geeft het mijn huid net even meer kleur en past gewoon bij iedere look. Mocht je benieuwd zijn naar de kleur, dan kun je de review hier terug lezen.

I Heart Makeup Bronze and Glow palette
En ook ontdekte ik een fijn duo product namelijk de I Heart Makeup Bronze and Glow palette. Een palette waarmee je je gezicht kunt contouren en highlighten. Inmiddels zijn er al zoveel merken die zo’n palette dit jaar hebben uitbracht maar deze ruikt naar chocolade. Het is een klein palette en bevat ook nog eens een spiegeltje waardoor hij super handig is om op reis mee te nemen. De bronzer is precies goed van kleur en is volledig matt. De highlighter heeft een lichtgouden glans en is echt prachtig en is goed te combineren met de bronzer. Je kunt ook wel zien op de foto dat deze met veel liefde het afgelopen jaar gebruikt is. Benieuwd naar de review? Klik hier!

Mascara en oogpotlood:

6fe5a dsc061772b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara
Ook testte ik een hoop mascara’s uit. Hele fijne met een mooie  resultaat maar ook een aantal die haar beloftes niet nakwamen. Deze mascara heeft het eigenlijk allebei maar is toch uiteindelijk nog een favoriet geworden van mij. Deze mascara belooft namelijk een langdurige gekrulde wimpers te geven met extreme volume, voor de ultieme flirty look. Het effect van deze mascara valt mij niet tegen en hij zorgt echt wel voor volume maar een mooie krul… die is helaas onvindbaar. Het borsteltje geeft te veel mascara waardoor je wimpers aan elkaar gaan plakken en te zwaar zijn om echt een mooie krul te kunnen maken maar toch is hij heel fijn in gebruik en zeker wanneer je hem combineert met een mascara die wel zorgt voor een krul is het gewoon een hele fijne mascara als basis. Ik heb hem het afgelopen jaar er vaak bij gepakt en hij is dan ook bijna op maar of ik hem in 2018 opnieuw ga kopen… daar heb ik nog mijn twijfels over. Mocht je benieuwd naar het resultaat die deze mascara geeft aan je wimpers? Klik dan hier voor de review!

NYX Cosmetics Lush Lashes Mascara Full Figured
Ook ontdekte ik dit jaar heel veel mooie NYX producten waaronder deze mascara. Dit is zoooo’n fijne mascara! Dit is echt wel één van de fijnste mascara’s die ik heb in mijn stash. Deze mascara komt echt al zijn beloftes na, van een mooie krul tot aan lengte en volume! Dit is zeker een blijvertje in 2018!
Paris Memories Kohl Eye Pencil – black
Bij de Big Bazar kijk ik altijd even bij het make-up gedeelte of er weer nieuwe dingen waren. Een aantal maanden terug ontdekte ik oogploden van Paris Memories en besloot er één mee te nemen en te proberen. Al vanaf het eerste moment beviel hij mij goed. Hij is goed gepigmenteerd, geeft veel product af omdat hij heel romig is en hij is ook nog eens heel low-budget. Ik gebruik hem zowel voor de bovenste en onderste wimperrand mee aan te zetten. Hij blijft prima op zijn plaats zitten gedurende dag waardoor je niet bang hoeft te zijn voor panda ogen. Helaas raakt hij op en was ik weer gaan kijken naar een nieuw potloodje maar helaas lag deze niet meer in het schap dus ik hoop dat ik hem in 2018 weer een keer weet te scoren bij de Big Bazar of een andere winkel.

Wenkbrauw producten:

ca70b dsc061642b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017
Eyebrow pomade – mid brown & Catrice eyebrow kit
Alles lijkt de laatste tijd om wenkbrauwen te draaien en veel merken spelen daar dan ook goed op in.
Het afgelopen jaar heb ik een heel fijn product gevonden voor mijn wenkbrauwen namelijk de eyebrow pomade van Hema. Eigenlijk is het een soort gelijk product als de Anastasia Beverly Hills dipbrow alleen betaal je geen 31 euro maar 5 euro. De kwaliteit van dit wenkbrauwproduct is echt waanzinnig. Je hebt maar heel weinig product nodig, je kunt er super strak en nauwkeurig mee werken en het blijft zitten als een huis. Je kunt het heel makkelijk uitborstelen en het kost heel weinig tijd om je wenkbrauwen on fleek te krijgen. Het assortiment kent verschillende kleuren maar ik vind mid brown bij mij het mooiste staan. Dit is zeker een absolute aanrader om eens te proberen. En ook het Catrice eyebrow kitje is inmiddels dit jaar vervangen door een nieuwe en nog steeds een all-time favoriet van mij. Vooral in combinatie met de Hema pomade vind ik hem heel erg fijn werken. Wanneer ik kleine plekjes zie in mijn wenkbrauw waar de pomade niet goed gepakt heeft of te veel is weg gehaald vul ik de gaatjes altijd op met deze wenkbrauwpoeder. Een heel fijn duo om te gebruiken voor je wenkies!

Nagellak en lipstick:

67e34 dsc061682b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

Essie S’il vous play * Blue-la-la * Fiji – MAC lipstick Faux
Mijn liefde voor Essie lakjes en MAC lipsticks is dit jaar enorm gegroeid. Inmiddels telt mijn stash ongeveer 40 verschillende Essie lakjes als het er wel niet meer zijn. Ik ben dol op pastel kleurige lakjes voornamelijk roze en blauw zoals deze twee lakjes. Ook vind ik het paarse lakje met glitters geweldig om te dragen op mijn nagels. Dit waren toch wel mijn meest gedragen nagellakjes van 2017.

Ook kocht ik dit jaar verschillende MAC lipsticks en inmiddels heb ik 19 verschillende lipsticks. Toch is één wel de favoriet van 2017 namelijk Faux. MAC Faux is bekend geworden dankzij Kylie Jenner. Mac Faux ziet er in de huls nogal bruin eruit maar éénmaal op de lippen ziet hij bruinige taupe kleurig uit met een tint oudroze erin. Een prachtige lipstick die bij elke gelegenheid en look past. Ook van deze lipstick vind je een review online. Mocht je benieuwd zijn, klik hier!

 Oogschaduw palettes: 

7bf91 dsc061882b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017
d8fee dsc061902b252812529 - MIJN FAVORIETE PRODUCTEN VAN 2017

W7 Delicious Natural & Berry eyeshadow palette – W7 In The Nude eyeschadow palette
En als aller laatste wil ik graag mijn favoriete oogschaduw palettes met jullie bespreken. Ik heb het afgelopen jaar verschillende dupe producten ontdekt en met jullie gedeeld zo ook het W7 Delicious Natural & Berry eyeshadow palette wat een dupe is van het populaire Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills. Met dit palette heb ik een beetje een haat liefdes verhouding mee en dat liet ik ook weten in de review die ik schreef over dit palette. Het palette bevat 8 matte en 4 shimmer oogschaduws en aan de binnenkant van het palette vind je ook nog een grote spiegel en een kwastje. De kleuren in het palette zien er geweldig uit en dit was echt een palette die ik heel graag wilde hebben maar in kwaliteit valt hij echt behoorlijk tegen. De oogschaduws zijn droog waardoor ze heel erg korrelig zijn. Ook zijn de kleuren alles behalve intens te noemen. Ook met blenden wordt het al snel één geheel maar gelukkig kan fixing spray je ooglook redden en dan is het een prima palette om te gebruiken en je kunt er best wel wat toffe looks mee maken, alleen moet je wel een hoop geduld hebben en moet je de kleuren veel opbouwen maar het is niet onmogelijk! Benieuwd naar de review en de look die ik maakte? Klik hier!

Het volgende palette wat ook een favoriet van mij is,is het W7 In The Nude palette. Dit palette heb ik inmiddels al een aantal jaren in mijn stash en gebruik ik elke keer nog met heel veel liefde. Inmiddels kun je dat ook wel zien aan sommige oogschaduws. Het palette bevat allemaal nude tinten zoals de naam van het palette al een beetje verraden. Je kunt er zoveel verschillende looks mee maken. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en brengen mooi en makkelijk aan. Er zitten zowel matte als shimmer oogschaduws in. Alleen geen spiegel maar dat vind ik zelf geen probleem. Maar ook dit palette heb ik het afgelopen jaar vaak erbij gepakt.

 

Welke beauty producten behoren tot jouw favorieten van 2017? 
Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 4 januari 2018 / 17:28

    Mooie producten zo bij elkaar, leuk om te lezen! X

  2. 4 januari 2018 / 17:28

    Mooie producten zo bij elkaar, leuk om te lezen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge