DERMASENCE CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZON

DERMASENCE Solvinea Med LSF 50 lifestyle image - DERMASENCE  CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZON

De wintermaanden zijn zo goed als afgelopen, de temperaturen stijgen en het belangrijkste is dat de zon zich eindelijk laat zien! Een uitgebreide fietstocht, een wandeling in het park, een stuk taart buiten in het café – het brengt ons naar de frisse lucht om nieuwe energie op te doen. Maar velen onderschatten de kracht van de zon in deze periode: zelfs in de lente moet onze huid consequent worden beschermd tegen de UV-A- en UV-B-stralen van de zon. Onze zonnebrandcrème favorieten DERMASENCE Cream Soft SPF 30, DERMASENCE Cream Rich SPF 15 en DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ bieden bescherming tegen de zon en de perfecte verzorging op zonnige lentedagen. Meer weten over deze producten? Klik en lees snel verder!

Dermasence Cream Soft LSF30 INTERNATIONAL PVP 30x30 300dpi oS - DERMASENCE  CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZON

DERMASENCE Cream Soft SPF 30 – Lichte crème, hoge bescherming 
De DERMASENCE Cream Soft SPF 30 verwent onze huid met zijn zeer aangename textuur. Het is een lichte gelcrème met een hoge UV-A / UV-B filter, die geschikt is voor de gevoelige en vette combinatiehuid. Zelfs de huid die gevoelig is voor onzuiverheden wordt perfect verzorgd met de gelcrème. De parfumvrije gelcrème absorbeert snel en beschermt het gezicht, de nek en het decolleté tegen UV-gerelateerde huidbeschadiging – zelfs in de diepere lagen van de huid. De huid wordt gehydrateerd dankzij glycerine, bisabolol, panthenol en vitamine E, die tegelijkertijd kalmeren en voeden. Vooral met een tendens naar Mallorca Acne, die zelfs kan voorkomen in raamdichte kamers als gevolg van UV-A-straling, is de DERMASENCE Cream Soft SPF 30 de juiste keuze. Maar ook bij rosacea en bij gevoeligheid voor allergische reacties is de DERMASENCE Cream Soft SPF 30 geschikt. Een optimaal genot van de eerste zonnestralen is gegarandeerd!

Dermasence Cream Rich LSF15 INTERNATIONAL PVP 30x30 300dpi oS - DERMASENCE  CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZON

DERMASENCE Cream Rich  SPF 15 – intensieve verzorging en betrouwbare bescherming
Voor een droge huid is DERMASENCE Cream Rich SPF 15 precies de juiste dagverzorging in het voorjaar. Vitamine E vermindert UV-geïnduceerde huidbeschadiging, terwijl dexpanthenol de huid voedt en beschermt. Verstevigende olijfolie en rijke sheaboter versterken de barrièrebescherming van de huid. Bovendien verzacht hyaluronzuur de huid zichtbaar, fixeert het vocht op het huidoppervlak en zorgt voor een frisse uitstraling. Straal net als de lentezon!

Toepassing: Gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté na zachte reiniging. Beide dagcrèmes zijn geschikt als make-up basis.

Dermasence Solvinea Med LSF 50 150ml INTERNATIONAL  PVP 30x30 300dpi oS 1 - DERMASENCE  CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZONDERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ – Zeer hoge bescherming
Of het nu gaat om een picknick of fietstocht: als we in het voorjaar veel tijd buiten doorbrengen, moeten we ons concentreren op een intensieve UV-bescherming. De Dermasence Solvinea Med SPF 50+ is een zonnebrand gel crème met een bijzonder lichte textuur die de lagere lagen van de huid bereikt met zijn zeer hoge UV-A- en UV-B-filters intensieve bescherming. Het beschermt met name op gebieden die hevig zijn blootgesteld aan de zon – zoals gezicht, hals en borst – en werkt tegen UV-geïnduceerde veroudering van de huid. Dankzij de lichtgewicht, gel-achtige formulering, is DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ bijzonder aangenaam aan te brengen en perfect voor de vette en smet-gevoelige huid. Het hydrateert zonder de poriën te verstoppen. Ook voor een huid met de neiging tot Rosacea en Mallorca acne is DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ ideaal vanwege de lichte textuur. Bisabolol, panthenol en vitamine E hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking, sheaboter voedt de huid intensief.

unnamed 4 - DERMASENCE  CREAM RICH, CREAM SOFT, SOLINEA MED: HALLO LENTE, HALLO ZON

Prijs / overige informatie:

DERMASENCE Cream Soft SPF 30
Inhoud: 50 ml, €18,30
Met het uitstekende UV-beschermingsniveau is de DERMASENCE Cream Soft SPF 30 de perfecte dag-verzorging voor de vette huid en de gevoelige huid die vatbaar is voor vlekjes. Ook voor de huid met rosacea of allergische reacties is de crème geschikt.

DERMASENCE Cream Rich SPF 15
Inhoud: 50 ml, €22,10
De DERMASENCE Cream Rich SPF 15 verzorgt en beschermt de huid: Het beschermt de droge gezichtshuid tegen UV-straling en voedt en hydrateert de huid.

DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+
Inhoud: 150 ml, €27,50
Bescherming tegen de zon op het hoogste niveau – met een verrassend lichte textuur! De DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ heeft een zeer hoge UV-A UV-B bescherming en biedt de meest intensiefste bescherming, zelfs voor een gevoelige of vettige huid. evenals de huid neiging heeft tot allergische reacties rosacea. U kunt dus zorgeloos genieten van de zon!

 

Ben jij al bekend met de producten van DERMASENCE? 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge